20. مرداد 1395 - 12:03   |   کد مطلب: 11705
در صورتیکه با این غذا گردو مصرف شود جذب کلسیم کشک را به حداکثر رسانده و یک غذای بسیار مناسب و بدون ضرر خواهید داشت.

سر آشپز سایت شبنم همدان ، یک غذای سنتی و ایرانی را برای آموزش این قسمت در نظر گرفته است. کشک و بادمجان از جمله غذاهایی است که از دیرباز محبوب ایرانیان بوده است. یکی از نکات بسیار مهم در این غذا طبع متعادل آن است. بادمجان سرخ شده سودا آفرین است و سودای خون را بالا می برد اما مصرف آن با کشک موجب تعدیل سودای آن می شود. همچنین بادمجان موجب می شود سردی کشک تعدیل شود و حالت سستی و کرختی که پس از مصرف کشک به وجود می آید به حداقل کاهش یابد. در صورتیکه با این غذا گردو نیز مصرف شود جذب کلسیم کشک را به حداکثر رسانده و یک غذای بسیار مناسب و بدون ضرر خواهید داشت. البته مصرف روغن در سرخ کردن بادمجان یکی از معضلات این غذاست که میزان کالری آن را بالا برده و برای افرادی که مشکل چربی خوان دارند منع مصرف دارد. بهتر است در طبخ این غذا از ترفند های خاص کاهش روغن هنگام سرخ کردن بادمجان استفاده کرد.

در دستور پخت امروز این غذای سنتی به شیوه مدرن و زیبا سرو می شود و مناسب برای پذیرایی های عصرانه و پیش غذا در مهمانی های شماست

موادلازم:

نان تست 1بسته.

کشک 3پیمانه.

بادمجان پخته شده  و له شده 1کیلو.

پیازسرخ شده برای تزیین به اندازه دلخواه.

سیرسرخ شده برای تزیین.

نعنا داغ به اندازه دلخواه.

مغزگردو خرد شده به اندازه دلخواه.

طرزتهیه:

بادمجان ها رابه  صورت حلقه حلقه کرده  و سرخ کنید. می توان با خیس کردن بادمجان در آب نمک به مدت 30 دقیقه قبل از سرخ شدن تلخی آن را گرفت و طعم بهتری به آن داد. پس از سرخ شدن بادمجان ها ، آنها را همراه پیاز و سیر و یک لیوان آب بگذارید بپزد تا له شود. باید صبر کنید تا آب بادمجان کاملاً تبخیر شود. نان تستها را به هرشکلی که دوست دارید درآورید و یک لایه کشک بمالید ولایه بعدی را بادمجان له شده بمالید وکمی کشک دوباره  و روی آن راهم نان تست بگذارید وهمین روال را تاسه لایه نان تست انجام دهید. در آخر کار به صورت یک کیک روی  نان ها را با کشک پوشانده وصاف کنید و هرطرف کیک  را با پیازسرخ شده وسیرسرخ شده و نعنا داغ  وگردوخردشده پرکنید و روی کیک را با این مواد تزیین کنید. نوش جان

زهرا یاوری یگانه

انتهای پیام

دیدگاه شما

آخرین اخبار