16. فروردين 1399 - 15:12   |   کد مطلب: 12345
هشدار درباره مصرف سریع گوشت قربانی؛
گوشت تازه را بلافاصله پس از ذبح مصرف نکنید!
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: با نگهداری گوشت تازه ذبح شده در یخچال باکتری‌های مختلفی از جمله تب کریمه کنگو غیر فعال شده و ضریب ایمنی این ماده غذایی بالا می‌برد.

به گزارش شبنم همدان به نقل از باشگاه خبرنگاران : عباس عباسی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به لزوم نگهداری گوشت‌های ذبح شده تا 24 ساعت در دمای ‌یخچالی اظهار داشت: این اقدام برای افزایش ضریب ایمنی گوشت‌های ذبح شده باید صورت بگیرد تا بیماری‌ها و باکتری‌ها مشترک بین انسان و دام همچنین ویروس‌های ‌دامی در اثر واکنش‌های سرد شدن از بین برود.

وی یادآور شد: باید گوشت گوسفند را به مدت 24 ساعت و گوشت گاو را به مدت 72 ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری کرده تا بیماری‌های مختلف آن از بین رود.
 
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه نگهداری گوشت های تازه ذبح شده سبب عقیم شدن باکتریهای آن می‌شود افزود: در دمای پایین باکتری‌ها فعالیتشان از بین رفته و PH گوشت به 8/5 تا 2/ 6 رسیده که در نهایت باکتری‌های خطرناک از بین رفته و فرآیند ترد شدن گوشت بهتر انجام می‌شود.
 
عباسی یادآور شد: نگهداری گوشت‌های تازه ذبح شده در یخچال سبب شده باکتری کشنده تب کریمه کنگو که بین انسان و دام مشترک بوده و از لحاظ تشخیص و بالینی دامپزشکان را دچار مشکل می‌کند، در دمای پایین محیط از بین رفته و به اصطلاح عقیم می‌شود.
 
وی گفت: ما به مردم توصیه می کنیم در موقع کشتار طیور از ناظران بهداشت سازمان دامپزشکی کشور برای بالا رفتن ضریب ایمنی گوشت ذبح شده استفاده کنند.
 
انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار