28. مهر 1395 - 0:21   |   کد مطلب: 13053
تجربه یک غذای متفاوت:
طرز تهیه کوفته سوئدی
سر آشپز زهرا یاوری یگانه امروز با یک غذای زودپز به خانه های شما آمده است.

به گزارش شبنم همدان

با آشپزی زهرا یاوری یگانه:

مواد اولیه لازم جهت درست کردن کوفت سوئدی برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده 1 کیلو
فلفل دلمه ای 3 عدد
برنج 1 پیمانه
جعفری مقداری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
گوجه فرنگی  4 عدد
آرد سوخاری 1 پیمانه
پیاز بزرگ 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:
جعفری را با آب سرد بشویید، بعد از اینکه آب آن گرفته شد، آن را خرد کنید.

گوشت چرخ کرده را با جعفری مخلوط کنید.

برنج را به مدت 3 دقیقه بپزید تا به صورت نیم پز دربیاید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

فلفل دلمه و گوجه فرنگی را خرد کرده در خرد کن بریزید سپس به مواد اضافه کنید.

به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و به کمک دست آن را ورز دهید.

چنانچه مواد شما چسبندگی لازم را ندارد به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید.

سپس آن را به صورت گلوله درآورده و در آرد سوخاری بغلتانید.

در اینجا کوفته های ما آماده برای سرخ شدن هستند.

یک ماهیتابه برداشته روغن سرخ کردنی در آن ریخته و بگذارید روغن داغ شود. کوفته را را در روغن داغ سرخ کنید.

وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را به سمت دیگر چرخانده تا تمام سطح آن سرخ شود.

پس از سرخ شدن آنها را در ظرف توری شکل گذاشته تا روغن آن خارج شود.

 

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار