30. دى 1395 - 12:26   |   کد مطلب: 14874
کوفته مرغ سوئدی یک پیش غذای خوشمزه
آشپزی,کوفته سوئدی,کوفته مرغ سوئدی,سس خامه,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

 

 

مواد لازم:

سینه مرغ کامل 2 عدد  .  سیر 2 حبه  .  پیاز 1 عدد  .  تخم مرغ 1 عدد

آرد سوخاری یا خرده نان 1/2 لیوان  .  جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری  .  سس سویا 1 قاشق غذاخوری

آب مرغ 1/2 لیوان  .  آرد سفید 3 قاشق غذاخوری  .  خامه 2 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

 

طرز تهیه : 

سینه های مرغ ، پیاز و سیر را باهم چرخ کنید سپس داخل کاسه ای بریزید و پودر سوخاری ، سس سویا ، تخم مرغ ، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

 

 

پس از اینکه مایه گوشت یکدست شد جعفری خرد شده را اضافه کنید سپس با دست کوفته هایی به اندازه گردو بردارید و کف دست تان به صورت توپ شکل دهید ( سعی کنید تمام کوفته ها به یک اندازه باشند ).

 

 

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پس از اینکه روغن داغ شد کوفته ها را داخل روغن داغ بریزید ، در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید و 10 دقیقه اجازه دهید کوفته ها سرخ شوند.

 

 

پس از اینکه کوفته ها سرخ شدند انها را از ماهیتابه خارج کنید و کناری بگذارید سپس روغن و عصاره گوشت باقی مانده در ته ماهیتابه را با آب مرغ و آرد مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا سس غلیظ شود.

 

 

پس از اینکه سس غلیظ شد حرارت را کم کنید و خامه را اضافه و مخلوط کنید و در آخر نیز کوفته ها را به سس اضافه نمایید ، 10 دقیقه بگذارید کوفته ها و سس باهم بجوشند و طعم مواد جذب هم شود سپس بهمراه نان ، برنج یا اسپاگتی این کوفته های خوشمزه را سرو کنید.

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار