28. مهر 1395 - 15:51   |   کد مطلب: 13075
واهمه از استعلام یا بی اطلاعی از قانون؟!
چرا مولاوردی به اجرای قانون اعتراض دارد؟
بر اساس قانون، انتصاب افراد در مشاغل حساس نیازمند استعلام از دستگاه‌های نظارتی است این در حالی است که معاون رئیس جمهور که درس حقوق خوانده است در مورد کاندیدای مورد نظر اصلاح‌طلبان در شورای فرهنگی اجتماعی زنان بر انجام نشدن استعلام‌ها اصرار دارد و گفته است: «نتیجه استعلام خود من هم منفی بوده است»!

به گزارش شبنم همدان به نقل از آرمان زنان، اوایل شهریورماه جلسه انتخابات رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان در حالی برگزار شد که اعتراض‌های اصلاح طلبان حاشیه‌های زیادی را برای این انتخابات قانونی ایجاد کرد، از اعتراض مولاوردی معاون رئیس جمهور به کاندیدا نشدن نماینده اصلاح طلبان تا اعتراض به نتیجه آرا و تهدید برای به رسمیت شناخته نشدن این جلسه در صورتیکه‌ فرد مورد نظر به عنوان فرد منتخب از صندوق خارج نشود!
بر اساس قانون افرادی که قرار است در پست‌ها و مشاغل حساس مشغول به فعالیت شوند باید استعلام آنها از دستگاه‌های نظارتی اخذ شود، بنابراین طبیعی است برای عضویت در شورای فرهنگی اجتماعی زنان و برای کاندیدا شدن در انتخابات ریاست این شورا اعضایی به عنوان کاندیدا باید معرفی شوند که نتیجه استعلام آنها از دستگاه‌های نظارتی اخذ شده باشد. این در حالی است که مولاوردی معاون رئیس جمهور به عنوان کسی که درس حقوق خوانده است با اصرار فردی را به عنوان کاندیدا معرفی می‌کند که نه تنها پاسخ استعلامش هنوز وصول نشده است که در کمال تعجب و در برابر نگاه‌های پرسش‌گر سایر اعضای حاضر در جلسه می‌گوید: «نتیجه استعلام خود من هم منفی بوده است؟!»

این اظهار نظر مولاوردی نشان می‌دهد یا از قانون بی اطلاع است و یا نمی‌‌خواهد استعلامی صورت بگیرد! و سؤال اینجا است که اگر فرد منتخبتان برای ریاست شورای فرهنگی زنان صلاحیت لازم را دارد چرا تا این اندازه بر انجام نشدن استعلام پافشاری دارید و اگر پیش بینی می‌کنید جواب استعلام چه خواهد بود چرا بر حضور فردی اصرار می‌کنید که صلاحیتش برای انتخابات دو دوره مجلس توسط شورای نگهبان تأیید نشده است.

آیا معاون رئیس جمهور به عنوان یک حقوق‌دان می‌تواند به اجرای یک بند قانونی اعتراض کند؟! بهتر است مولاوردی نگاهی به دوره‌های گذشته انتخابات شورای فرهنگی اجتماعی زنان و روند عضویت اعضای جدید در این شورا داشته باشد تا ببیند روندی که هم اکنون در حال شکل گیری است کاملا بر اساس قانون است و جای شک و شبهه و تردید و اعتراضی وجود ندارد مگر اینکه بخواهند پای سیاست را وسط بکشند و باز هم امور زنان را قربانی نگاه‌های سیاسی کنند، نگاه‌هایی که از ابتدای دولت یازدهم بر سر امور زنان سایه انداخته است و جای باید‌ها و نبایدها را تغییر داده است.

وقتی پای سیاست وسط می‌آید دوچرخه سواری زنان و حضور در ورزشگاه‌ها و ترویج تجرد و تلاش برای جلب رضایت مجامع غربی آرمان مسئولان امور زنان جامعه می‌شود و فرزندآوری و افزایش مرخصی زایمان تهدیدی می‌شود که امنیت زنان را به خطر می‌اندازد.

اما بد نیست مسئولان پیش از هر اظهار نظری نیم نگاهی به بندهای قانون نیز بیندازند.

انتهای پیام/ ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار