وی با بیان اینکه تربیت دینی و فرهنگی در جامعه به پیشرفت و تعالی انسانها میانجامد، تصریح کرد: در میان مسائل تربیتی، اجتماعی و سیاسی نقش فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان نیروی محرک هر جامعه اسلامی بسیار پررنگ بوده و حائز اهمیت است.
دشتکی با بیان اینکه استقلال، آزادی، عزت فردی، سیاسی، اجتماعی و پیشرفت و تعالی انسانها با تمسک به آیات الهی امکانپذیر است، عنوان کرد: خداوند تبارک و تعالی جهاد را در این راستا بر مسلمانان و جامعه اسلامی و منبریت دینی به عنوان یک واجب ابلاغ فرموده و در سیره انبیا الهی نیز نسبت به این موضوع اهتمام ویژهای صورت گرفته است.
وی با تأکید بر اینکه پیامبر اسلام(ص) نیز در جهاد حضور پیدا میکردند و معصومین(ع) روحیه اینچنینی داشتند، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی زائیده فرهنگ جهادی و ایثار و شهادت است به طوریکه شهدای قبل از انقلاب هستی خود را فدا کردند تا این انقلاب به نتیجه برسد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب جبهه استکبار منافع خود را در خطر دید و تهاجم فیزیکی گستردهای را ترتیب داد اما مردم با اتکا به فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت در مقابل دشمنان ایستاده و آنان را از مرزهای کشور بیرون راندند.
وی با بیان اینکه امروز حوزه مورد تأکید انقلاب اسلامی در خارج از مرزها است، یادآور شد: مجاهدان جبهه حق همراه با گسترش انقلاب اسلامی به خارج از مرزها برای دفاع از منافع ملت ایران و دفاع از حریمهای اعتقادی در عرصههای خارج از میهن اسلامی حضور پیدا کردند که این حضور و مجاهدت باید در اذهان عمومی، فردی و اجتماعی نهادینه شود.
دشتکی حضور مدافعان حرم برای دفاع از مرزهای اعتقادی و حرم اهلبیت(ع) و دفاع از قرآن و عترت لازم را دانست و افزود: هر جایی مرزهای اعتقادیمان مورد هجوم قرار گیرد، مدافعان حرم نیز بیشک در آنجا حضور خواهند داشت.
وی ضمن اشاره به جانفشانی و شهادت مدافعان حرم در مقابله با جبهه باطل یادآور شد: مدافعان حرم فرهنگ شهادت را در جامعه نهادینه کردند.
وی بر لزوم تجلیل از مدافعان حرم و تکریم خانوادههای آنان سخن به میان آورد و گفت: بحث از میان برداشتن جغرافیا در مسائل عقیدتی، توحیدی و انقلابی به عنوان یکی از عوامل ایجاد بصیرت باید در جامعه نهادینه شود.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما