17. آبان 1396 - 13:34   |   کد مطلب: 19370
انواع کباب پای ثابت سفره های ایرانی و تقریبا باب طبع همه ما ایرانی هاست، حالا چه این کباب رو منقل تهیه بشه و چه روی گاز.
کباب,کباب لقمه,کباب زعفرانی,کباب لقمه زعفرانی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

طرز تهیه کباب لقمه زعفرانی

 

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها : انواع کباب پای ثابت سفره های ایرانی و تقریبا باب طبع همه ما ایرانی هاست، حالا چه این کباب رو منقل تهیه بشه و چه روی گاز. از اونجایی که همیشه فرصت و جای لازم برای تهیه کباب بیرون خونه رو نداریم، بهتره تهیه انواع کباب روی گاز و داخل ماهیتابه رو هم بدونیم تا بتونیم تهیه شون کنیم منم در این مطلب طرز تهیه کباب لقمه ای زعفرونی روی گاز رو براتون میگم. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعم مزه اش لذت ببرین.
 
مواد لازم برای تهیه کباب لقمه ای زعفرانی

 

    ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
    ۳ الی ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
    ۱ عدد پیاز
    ۱ قاشق غذاخوری سماق
    ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
    ۱ قاشق مربا خوری سرخالی پودر گلپر در صورت تمایل
    ۳۰ گرم کره
    نمک و فلفل به مقدار لازم

 
مراحل تهیه کباب لقمه ای زعفرانی

1- ابتدا پیازی که داریم رو با سایز ریز رنده کرده و بعد آبش رو کاملا میگیریم. در صورتی که آب پیاز گرفته نشه بعدا کبابمون وا میره پس دقت کنین تا آب پیاز رو کاملا بگیرین.

2- حالا گوشت چرخ کرده که به نظر من بهتره کمی چرب در نظر بگیرین تا کبابتون لذیذ تر بشه رو به پیاز اضافه کرده و نمک، پودر گلپر در صورت تمایل و فلفل رو هم بهشون اضافه میکنین.

3- بعد مواد رو خوب و با حوصله ورز میدین یکی دیگه از شروط وا نرفتن کباب هم خوب ورز دادنشه پس حدود ۵ دقیقه مایه کباب رو ورز میدیم و بعد برای نیم ساعت مایه کباب رو داخل یخچال میذاریم.

4- حالا دونه دونه به کباب ها شکل میدیم و بعد از شکل دادن هم خوب داخل دستمون به هم فشردشون میکنیم تا منسجم بمونن و در نهایت داخل ماهیتابه ای که فقط کمی کفش رو چرب کردیم میچینیمشون. این مقدار مایع کباب تقریبا ۸ عدد کباب لقمه ای بهمون میده.

5- حالا ماهیتابه کباب رو روی حرارت ملایم میذاریم و در ماهیتابه رو هم میبندیم.

6- بعد از حدود ۵ دقیقه کباب ، آب میندازه.

7- حالا روی سطح کباب سماق پاشیده و باز در ماهیتابه رو میذاریم تا ۵ دقیقه دیگه بپزه.

8- بعد کباب ها رو برمیگردونیم و روی سطح طرف دیگشون هم سماق میپاشیم و گوجه هایی چهار قاچ کرده و بهشون نمک پاشیدیم و کره رو هم بهشون اضافه میکنیم و بعد مجددا در ماهیتابه رو میذاریم تا حدود یه رب دیگه کباب ها بپزن.

9- در ۱۰ دقیقه نهایی هم زعفرون رو روی همه کباب ها میریزیم و باز در ماهیتابه رو میبندیم.

10- حالا دیگه کباب لقمه ای ما حاضره و به نظر من بهتره این کباب رو کمی آب دار سرو کنین.

11- در نهایت کباب زعفرونی و لذیذمون رو با برنج سرو میکنیم 
 

دیدگاه شما

آخرین اخبار