5. آبان 1398 - 9:06   |   کد مطلب: 6302
 کباب کشمیری با سس مخصوص

مواد لازم :

 مرغ بدون پوست و استخوان 500 گرم
 پودر زیره  1 قاشق چایخوری
 فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
 فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری
 گراما سالا  2 قاشق چایخوری
 پودر زنجبیل  1 قاشق چایخوری
سیر رنده شده  1 حبه
 آبلیمو 2 قاشق چایخوری
ماست چکیده 15 گرم

طرز تهیه :
1. مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

2. آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.

مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری :

 فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) 2 عدد
 پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ) 2 عدد
 آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
 زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
 هل سبز 2 عدد
 گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای 500 گرم
 روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
 زردچوبه  1 قاشق چایخوری
 رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پنیر خانگی حبه شده 300 گرم
ادویه گراماسالا 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری :
1. در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.

2. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود.  آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.

 

منبع : bartarinha.ir

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار