12. مهر 1398 - 12:44   |   کد مطلب: 6007
تمام افراد خانواده از طعم این مرغ تند و خوشمزه لذت خواهند برد.
جوجه کباب زنجبیلی

مواد لازم براي 20 عدد سيخ:

 

    سير: 3 حبه؛ درشت خرد شود.
    زنجبيل: مقدار دلخواه به علاوه مقداري هنگام سرو
    پوست رنده شده و آب يك عدد پرتقال
    پيازچه: 3 عدد؛ درشت خرد شود.
    عسل رنگ روشن: 2 قاشق غذاخوري
    سس سويا: يك قاشق غذاخوري
    روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري
    فيله مرغ بدون پوست و استخوان: 4 عدد؛ اندازه كوچك
    قارچ:‌20 عدد
    گوجه گيلاسي: 20 عدد
    فلفل قرمز بزرگ: 2 عدد؛ تخم‌هاي آن گرفته وهر كدام به 10 تكه تقسيم شوند.

 

طرز تهيه:

 

1. سير، زنجبيل، پوست رنده شده پرتقال و پيازچه‌ها را درون دستگاه غذاساز ريخته و به صورت خمير درآوريد. عسل، آب پرتقال، سس سويا و روغن را به غذاساز اضافه كرده و دوباره آن‌ها را مخلوط كنيد.

 

2. مرغ‌ها را به صورت مكعبي شكل درآورده و مخلوط فوق را روي آن‌ها بريزيد و يك ساعت درون مخلوط بخوابانيد. (البته طي شب در مخلوط بخوابانيد بهتر است). نيم ساعت آخر قارچ‌ها را به مخلوط اضافه كرده تا آن‌‌ها نيز كمي طعم مخلوط را به خود بگيرند.

 

3. مرغ، گوجه فرنگي، قارچ و فلفل‌ها را در 20 عدد سيخ چوبي به سيخ بكشيد. سپس آن‌ها را درون تابه كباب‌پز قرار داده و هر طرف آن‌ها را به مدت 8- 7 دقيقه يا تا زماني كه طلايي رنگ شوند تفت دهيد. كباب‌ها را مرتب بچرخانيد و به مخلوط آغشته كنيد و سعي كنيد يكنواخت كباب شوند.

 

4. در آخرين مرحله، كباب‌ها را درون ديس قرار داده و روي آن‌ها پيازچه خرد شده بريزيد.

 

5. مرغ‌هاي كبابي را با دست بخوريد.

 

برترین ها /

دیدگاه شما

آخرین اخبار