5. آبان 1394 - 12:04   |   کد مطلب: 6451
طرز تهیه یک نوع شیر برنج خوشمزه برای افطارتان را آموزش می دهیم.
 طرز تهیه شیر برنج پرتقالی

در این مطلب ما قصد داریم  یک غذای سبک و خوشمزه رو برای شما آموزش بدیم به نام شیر برنج که مطمئنم همه شما اون رو دوست دارید. در ادامه با این مطلب همراه باشد.

مواد اولیه :

برنج 1 فنجان
شیر شیر 1 فنجان + 3/4 فنجان
آب 1 فنجان
آب پرتقال 1 فنجان
ماست 240 گرم
خامه 1/4 فنجان
خرمای خوردشده 1و1/2 فنجان
پوست پرتقال (خلال شده) 1 عدد
خلال بادام 1/3 فنجان
کره 1 ق غ
عسل 3 ق غ
اسانس وانیل 3 ق چ
دارچین 1/2 ق چ
جوز هندی 1/4 ق چ
نمک کمی

 

دستور پخت:
شیر ، آب و آب پرتقال رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا به جوش بیاد.
وانیل ، عسل، دارچین، جوز هندی و نمک رو اضافه می کنیم.

حرارت رو کم و برنج رو اضافه می کنیم. حدود نیم ساعت تا1 ساعت برنج بپزد و آب کاملا" بخار شود.
حرارت را خاموش می کنیم. و میگذاریم تا به دمای اتاق برسد.

بادام را در کره تفت می دیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مقداری خرما و خلال بادام و پوست پرتقال برای تزیین می گذاریم .

ماست و خامه و بقیه خرما و پوست پرتقال و خلال بادام رو داخل شیر برنج می ریزیم و هم میزنیم.
در ظرف پذیرایی ریخته تزیین میکنیم. و کمی جوزهندی یا دارچین روی آن می پاشیم.

 

ایران مطلب/

دیدگاه شما

آخرین اخبار