هواشناسی همدان
 مؤسسه فرهنگی حوراء بانوان استان همدان
دانلود نرم افزارهای کاربردی
شهروندنگارشبنم ها
29. آبان 1398 - 12:15   |   کد مطلب: 6452
سوپی خوشمزه و مقوی که برای سفره افطار مناسب است به خصوص که این سوپ کم حجم و البته مقوی است.
طرز تهیه سوپ جو

مواد لازم برای تهیه سوپ جو (۴ نفر)
عدس: ۱ پیمانه
جو پوست کنده: ۲ پیمانه
هویج: متوسط: ۲ عدد / نگینی خرد شده
پیاز متوسط: ۲ عدد / نگینی خرد شده
گوجه فرنگی ۳ تا ۴ عدد
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
سبزی مخصوص سوپ: ۱۰۰ گرم
بال مرغ: ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ ف. غ
آبلیمو: ۲ ف. غ
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا بال مرغ، گوجه فرنگی، هویج نگینی خرد شده، پیاز نگینی خرد شده و سیب زمینی را در یک ظرف جداگانه می‌پزیم. برای غلیظ شدن سوپ مواد را بعد از پخت با هم مخلوط می‌کنیم تا کاملا له شود.
سپس در ظرف دیگری عدس و جو را جداگانه می‌پزیم و در این مرحله سبزی مخصوص سوپ را به مواد اضافه می‌کنیم. سپس نمک، زردچوبه و رب را داخل سوپ می‌ریزیم و این مواد را به مخلوط آماده شده قبلی اضافه می‌کنیم.
در مرحله آخر و قبل از اینکه قابلمه سوپ را از روی حرارت برداریم، آیلیمو را اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید می‌توان به جای بال مرغ از عصاره مرغ و همچنین برای طعم بهتر سوپ می‌توان از زنجبیل هم در ادویه غذا استفاده کرد.
 

دیدگاه شما

آخرین اخبار