11. آبان 1398 - 9:10   |   کد مطلب: 6602
خوب است بدانيد که با خوردن بعضي مواد غذايي مي توانيد به اين مسئله کمک کنيد و به طول عمرتان بيفزاييد.
 11 ماده غذايي افزايش دهنده طول عمر

به گزارش شبنم ها، اين مواد غذايي که به خاطر همين مسئله مشهور شده اند، حاوي دسته اي ويتامينها و مواد شيميايي مخصوص هستند که به شما براي مقابله با بسياري از بيماري هاي کشنده کمک مي کند. در اينجا به دسته اي از اين مواد غذايي اشاره مي کنيم.                                                                                                                   ‌                                              
1-سيب                                                                                                            محتويات:  سيب سرشار از آنتي اکسيدان هايي مثل کورستين است. همچنين حاوي فيبرهاي قابل حل مثل پکتين مي باشد.                                                                                
اثرات آن روي سلامتي:  کورستين که يکي از بهترين آنتي اکسيدان ها به شمار ميرود، از ابتلا به سرطان و از  لخته شدن خون جلوگيري مي کند. پکتين نيز سطح کلسترول خون را پايين مي آورد و سموم سرطان زا را از جريان خون دفع مي کند.                                                        
بهترين راه استفاده:  بهتر است سيب را به حالت خام و با پوست استفاده کنيم چون کورستين در پوست سيب موجود است.                                                                                                                     ‌                                                                                  
2-آوکادو                                                                                                            محتويات:  آوکادو حاوي مقدار قابل توجهي فيبر است و حتي بيش از موز پتاسيم در خود دارد. اثرات آن روي سلامتي:  نه تنها باعث صافي و نرمي پوست مي شود، بلکه از بالا رفتن فشار خون، بيماري هاي قلبي و انواع بخصوصي از سرطان ها به ويژه سرطان روده نيز جلوگيري مي کند.                                                                                                                
بهترين راه استفاده:  فقط کافي است که پوست آن را کنده و خام بخوريد.  مي توانيد آن را با گوجه فرنگي، آبليمو، فلفل هالپانو و نمک نيز ترکيب کرده و سس گواکامولي از آن بسازيد.                                                                                                                   ‌            
3-موز                                                                                                                محتويات:  موز حاوي مقدار زيادي پتاسيم، منيزيم و فليت است.                                          اثرات آن روي سلامتي:  پتاسيم از بالا رفتن فشار خون جلوگيري کرده و احتمال سکته را پايين مي آورد. فليت به رشد صحيح بافت ها کمک کرده و از ايتلا به بيماري هاي قلبي و سرطان جلوگيري مي کند.                                                                                              
 بهترين راه استفاده:  دقيقاً مثل ميمون ها به راحتي موز را پوست کنده، بخوريد و لذت ببريد. به نظر مي رسد که ميمون ها بيش از آنچه ما فکر مي کنيم باهوش هستند.                                                                                                                     ‌                          
  4-تخم مرغ                                                                                                         محتويات:  تخم مرغ حاوي مقدار قابل توجهي کولين، پروتئين، کاروتينوئيد و زآکسانتين مي باشد.  اثرات آن روي سلامتي:  فايده ي عمر طولاني چيست اگر حتي نتوانيد به ياد بياوريد که دندان مصنوعي هايتان را کجا گذاشته ايد؟ خوردن تخم مرغ به شما کمک مي کند. کولين موجود در تخم مرغ به حفظ حافظه در زمان پيري کمک مي کند. کاروتينوئيد نيز از ابتلا به بيماري هاي چشمي مربوط به پيري مثل آب مرواريد جلوگيري مي کند.                                              
بهترين راه استفاده:  تخم مرغ را مي توانيد به حالت آب پز، جوشانده يا خاگينه استفاده کنيد. فقط به ياد داشته باشيد که پختن آنها با مقدار زيادي کره يا روغن برايتان ضرر دارد.                                                                                                                   ‌                    
 5-سير                                                                                                              محتويات:  سير هم حاوي مقدار زيادي از آنتي اکسيدان ها مي باشد.                                اثرات آن روي سلامتي:  سير از لخته شدن خون جلوگيري کرده و خطر سکته را کاهش مي دهد. همچنين با کشتن سلول هاي سرطاني مقدار زمان زنده ماندن را در افراد سرطاني افزايش مي دهد.                                                                                                
بهترين راه استفاده:  بهتر است که سير را به حالت خام استفاده کنيد. مي توانيد آن را خرد کرده و به محتويات سالادتان اضافه کنيد.                                                                                                                   ‌                                                                        
6-لوبيا قرمز                                                                                                        محتويات:  حاوي مقدار زيادي فيبر قابل حل مي باشد.                                                    اثرات آن روي سلامتي:  فيبر به حفظ سلامتي سيستم گوارشي کمک بسياري ميکند و يک سيستم گوارشي سالم نيز از ابتلا به ديابت و سرطان روده جلوگيري ميکند. فيبر قابل حل همچنين کلسترول و قند خون را پايين مي آورد.                                                            
بهترين راه استفاده:  هم لوبياي خشک و هم لوبياي کنسرو شده اين اثرات خوب را روي سلامتي مي گذارند. خوب است که مقداري از اين لوبياها را هم در غذاهاي مورد علاقه تان بيندازيد يا آنها را به غذاهاي مکزيکي اضافه کنيد.                                                                                                                     ‌                                                            
7-گردو                                                                                                              محتويات:  گردو حاوي مقدار قابل توجهي اسيد چرب امگا 3  است.                                    اثرات آن روي سلامتي:  اسيد چرب امگا 3 نه تنها از لخته شدن خون و ابتلا به بيماري هاي قلبي جلوگيري مي کند، همچنين مي تواند از افسردگي و ورم مفاصل هم جلوگيري کند.    
بهترين راه استفاده:  بهتر است که گردو را به حالت تازه بعد از بيرون آمدن آن از پوست استفاده کنيد، اما تا دو هفته بعد از بيرون آمدن از پوست هم مي توانند تا حدودي تازگي خود را حفظ کنند به شرط اينکه در مکان هاي خشک و خنک نگهداري شوند. از گردو مي توانيد براي تزئين روي سالاد هم استفاده کنيد.                                                                                                                     ‌                                                                                        
8-محصولات سويا و توفو                                                                                         محتويات:  حاوي هورمون هاي گياهي ايزوفلاون مي باشد.                                               اثرات آن روي سلامتي:  سويا به پايين آمدن ميزان LDL ناسالم در کلسترول خون کمک مي کند که فشار خون را پايين آورده و احتمال حملات قلبي را نيز کاهش مي دهد.                          
بهترين راه استفاده:  توفوي سفت بهترين منبع سويا مي باشد و برخلاف باور عموم توفو طعم بدي ندارد.                                                                                                                   ‌                                                                                                            
9-انگور قرمز    
                                                                                                   محتويات:  انگور قرمز حاوي آنتي اکسيدان هاي قوي کاتچين و نوعي پلي فنول به نام رسيراترول مي باشد.                                                                                                        
اثرات آن روي سلامتي:  کاتچين به از بين بردن راديکال هاي آزاد کمک کرده و از ابتلا به سرطان جلوگيري مي کند. تحقيقات جديد نيز نشان مي دهد که رسيراترول ميزان کلسترول خون را کاهش مي دهد و از پيشرفت سرطان هاي پوستي و ساير سرطان ها جلوگيري مي کند.        بهترين راه استفاده:  نوشيدن يک يا دو ليوان آب انگور در روز براي اين منظور کافي است. اما مصرف بيشتر از اين ميزان مي تواند اثرات خوب اين ماده را از بين ببرد.                                                                                                                   ‌                                    
10-اسفناج                                                                                                         محتويات:  اسفناج يکي از سالم ترين سبزيجات به حساب مي آيد. به اندازه ي سير در خود آنتي اکسيدان داشته و منبع خوبي براي اسيد فوليک و ويتامين هاي A و C به شمار مي رود.          اثرات آن روي سلامتي: اسفناج تاثيرات بسيار مثبتي روي سلامتي شما دارد. با سرطان، بيماري هاي قلبي و اختلالات مغزي مبارزه مي کند.                                                                 بهترين راه استفاده: اسفناج خام يا بخارپز شده بهترين نوع خوردن اين ماده ي مفيد غذايي مي باشد. مي توانيد آن را با گوجه فرنگي، گردو و تخم مرغ آبپز ترکيب کرده و سالادي خوشمزه بسازيد.                                                                                                                     ‌                                                                                                              
11-رازيانه                                                                                                           محتويات:  رازيانه که جزء سبزيجات ايتاليايي است، حاوي مقدار زيادي ويتامين A، کلسيم، پتاسيم و آهن مي باشد.                                                                                      
اثرات آن روي سلامتي:  رازيانه به برطرف کردن مشکلات گوارشي کمک مي کند. آهن و ويتامين A موجود در اين گياه به سلامت پوست و ناخن کمک بسزايي مي کند. از خستگي و کم خوني نيز جلوگيري مي کند.                                                                                          
بهترين راه استفاده:  رازيانه را مي توانيد به صورت هاي مختلفي استفاده کنيد:  خام، بخار پز شده يا سرخ شده.                                                                                                                   ‌                                                                                                
بخوريد تا زنده بمانيد...               

دیدگاه شما

آخرین اخبار