هواشناسی همدان
 مؤسسه فرهنگی حوراء بانوان استان همدان
دانلود نرم افزارهای کاربردی
شهروندنگارشبنم ها
9. آذر 1398 - 7:46   |   کد مطلب: 6823
ابتدا کلم بروکلی را شسته و به صورت تکه تکه خرد می کنیم و 10 دقیقه با آب و نمک در حال جوش می پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می گذاریم. در قابلمه ای روغن مایع را ریخته و پیاز ریز شده ، سیر رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم.
 طرز تهیه خورش کلم بروکلی

مواد اولیه :

روغن به میزان لازم
گوشت (چرخ کرده) نیم کیلو
کلم بروکلی 250 گرم
دارچین 1قاشق چایخوری
سیر 2حبه
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1سوم قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
پیاز 1عدد
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا کلم بروکلی را شسته و به صورت تکه تکه خرد می کنیم و 10 دقیقه با آب و نمک در حال جوش می پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می گذاریم. در قابلمه ای روغن مایع را ریخته و پیاز ریز شده ، سیر رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم.

2. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را نیز داخل آن تفت می دهیم و یک لیوان آب و کلم بروکلی های پخته شده را به مواد اضافه می کنیم. سپس می گذاریم با شعله ملایم 25 دقیقه بپزد. این خورش هم با نان و هم با برنج سرو می شود.

نکات:

1)دقت کنید اگر کلم با آب و نمک پخته نشود در حین پخت وا می رود و له می شود.

2) در صورتی که بخواهیم از گوشت خورشتی استفاده کنیم، حتماً‌ باید در انتهای پخت، وقتی گوشت کاملاً پخته شد کلم بروکلی را به خورش افزود.

3)بهتر است مقداری گرد لیمو عمانی یا گرد غوره به خورش بیفزایید تا خوشمزه تر شود.

4)برخی افراد به این خورش اسفناج هم اضافه میکنند که اختیاری است.

5)اضافه کردن مقداری زعفران آبکرده خورش شما را خوشرنگ و خوشمزه تر میکند.

دیدگاه شما

آخرین اخبار