مواد لازم:
پودر قند: 2/1 پیمانه
بیسکویت پتی پور: 12عدد
مغز گردو: 2/1 پیمانه
وانیل: 4/1 قاشق چای خوری
تخم مرغ: یک عدد
کره: 50 گرم
پودر کاکائو: یک قاشق غذا خوری
پودر نارگیل: به میزان لازم
طرز تهیه:
پودر قند،کاکائو و کره را روی حرارت ملایم به طوری که پودر قند حل شود می گذاریم.
سپس آن را از روی حرارت برداشته، بیسکویت ها را خرد کرده و با تخم مرغ و وانیل مخلوط کرده و در مخلوط قبلی بریزید.
مخلوط را به صورت خمیر در آورده، سپس روی کاغذ فویل پودر نارگیل ریخته و خمیر را لوله کرده و روی پودر نارگیل بگذارید و بپیچید.
خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید، سپس آن را برش دهید.
و در انتها به سلیقه خودتان تزئین کنید.
انتهای پیام/
دیدگاه شما