9. دى 1398 - 9:27   |   کد مطلب: 7568
 سالاد پاستا با سس پستو

 مواد لازم:

  •    پاستای شکل دار 2 پیمانه
  •    نمک و فلفل 1 قاشق چایخوری
  •    روغن مایع 1/4 پیمانه

سس پستو:

  •    ریحان سبز و بنفش 1 پیمانه
  •    روغن زیتون 1/4 پیمانه
  •    مغز کاج یا تخم آفتابگردان 3 قاشق سوپخوری
  •    گردو 3 عدد
  •    نمک و فلفل به میزان لازم
  •    سیر یک حبه
  •    پودر پنیر پارمسان 1 قاشق سوپخوری

روش تهیه:
1. سیر، ریحان، روغن زیتون، مغز کاج یا آفتابگردان و گردو را درون دستگاه غذاساز بزنید تا یکدست شود. سپس در یخچال بگذارید تا جا بیفتد؛ حال نمک و فلفل را اضافه کنید. این سس را می توانید در یخچال به مدت 10 روز نگهداری کنید.
2. پاستاها را به مدت 10 دقیقه بجوشانید؛ سپس درون آبکش ریخته و روی آن آب سرد بگیرید و روغن مایع بدهید کنار بگذارید تا خنک شود. حال درون ظرف موردنظر بریزید و داخل مایکروفر گرم کنید و در بشقاب بکشید.
3. سپس با گوشت، مرغ، ماهی یا میگو به همراه سس پستو سرو کنید. برای این کار مرغ، ماهی و میگو را بخارپز کباب کنید و درکنار پاستا سرو کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار