به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد اولیه:
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
گوجه فرنگی 5 عدد
سیب زمینی 250 گرم
پیاز رنده شده 2 عدد بزرگ
سیر رنده شده 3 حبه
تخم مرغ 1 عدد
آرد نخودچی سه قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
پودر زیره سبز یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و سیب زمینی و سیر را رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و ادویه را به مواد اضافه می کنیم و حدود 5 الی 10 دقیقه مواد را خوب ورز می دهیم جعفری و پودر زیره را هم اضافه می کنیم، در مرحله آخر آرد نخود چی را به مواد اضافه می کنیم و مواد را ورز می دهیم، تابه را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن میریزیم وقتی که روغن داغ شد حرارت را کم می کنیم و از مواد به اندازه دو قاشق غذاخوری کف دست ریخته و به شکل بیضی درآورده و در روغن سرخ می کنیم یک طرف که طلایی شد طرف بعد را هم سرخ می کنیم. در آخر هم گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می کنیم و همراه کتلت سرو می کنیم.
دیدگاه شما