3. آذر 1394 - 10:20   |   کد مطلب: 8157
غذای مردم قبرس بیشتر تحت تأثیر غذاهای مدیترانه‌ای والبته یونان و ترکیه است. بااین‌وجود مردم این کشور غذاهای خاص فرهنگ خودشان راهم دارند؛ مثل کتلت مرغ که در بیشتر مهمانی‌های خودمانی و جشن‌های کوچکشان با آن از مهمان‌ها پذیرایی می‌کنند.
کتلت مرغ

مواد لازم 
 

  • 2 عددسینه مرغ
  • 1 عددهویج
  • 2 عددپیاز
  • 1 ق س پنیر پیتزا
  • 1 ق س شیر
  • 1 ق س پودر نان خشک
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید.
 


2. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید.


3. حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.


4. پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.


5. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند.
 

6. حالا از موادتان اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار