مواد لازم برای کشک بادمجان:
بادمجان یک کیلو
کشک غلیظ یک فنجان سرخالی
روغن یک و نیم فنجان
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
پیاز یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
نعناع یک قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه دو بشقاب میوهخوری از «کشک بادمجان» خواهیم داشت.
طرز تهیه:
بادمجانها را شسته، پوستکنده، وسط آن را برش میدهیم و با یک و نیم فنجان روغن سرخ میکنیم.
بادمجانهای سرخشده را با کمی نمک و فلفل با گوشتکوب میکوبیم. نصف فنجان کشک را به آن اضافه میکنیم و آن را برای مدت یک ربع تا نیم ساعت روی شعله گذاشته، هم میزنیم تا جا بیفتد.
با روغن باقیمانده از بادمجان، پیاز داغ درست میکنیم و کمی زردچوبه به آن میزنیم. سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد میکنیم و با آن نعناع داغ درست میکنیم.
کشک بادمجان را در یک بشقاب میوهخوری کشیده، روی آن را صاف میکنیم. مقداری از کشک غلیظ را با زعفران آب کرده مخلوط میکنیم و مقدار دیگری از آن را با آب ترشی کلم قرمز مخلوط میکنیم تا کشک زرد و بنفش به دست آید سپس آنها را در قیف خامه پاش ریخته و روی کشک بادمجان را تزئین میکنیم. در تزئین، پیاز داغ و نعناع داغ نیز به کار میبریم.
ابتدا کشک غلیظ را در خامه پاش ریخته و شکل گل روی کشک بادمجان درست میکنیم سپس با کشک زعفرانی، نعناع داغ و پیاز داغ تزئین را کامل میکنیم.
دیدگاه شما