8. دى 1398 - 10:02   |   کد مطلب: 6375
این پلو باید با حرارت ملایم و در زمان طولانی‌تری پخته شود تا مرغ کاملا مزه‌دار و ترش شود.
 ته چین سبزی پلو ترش

مواد لازم :

مرغ   ۷۵۰ گرم
سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید)  یک کیلوگرم
برنج   پنج پیمانه
گرده غوره   نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه   به میزان لازم
پیاز  دو عدد
رب گوجه فرنگی  یک قاشق غذاخوری
زعفران  به میزان لازم
گوجه فرنگی  یک عدد
کرفس  یک شاخه

 

طرز تهیه :
برنج را خیس، سبزی را خرد کرده و کنار می‌‌گذاریم، بعد مرغ را به همراه پیاز،کرفس، نمک و فلفل پخته تا نیم‌پز شود. برنج را آبکش کرده و سبزی را لابه‌لای آن اضافه می‌‌کنیم. سپس به مرغ نیم‌پز کمی رب تفت داده شده و زعفران زده، کنار می‌‌گذاریم،  برنج آبکش‌شده را در قابلمه ریخته و مرغ‌ها را روی آن می‌‌چینیم و روی مرغ‌ها را پیاز خام خلال شده می‌‌ریزیم. گوجه را هم حلقه کرده و روی آنها می‌‌گذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره می‌پاشیم و بقیه برنج را اضافه می‌‌کنیم، اجازه می‌‌دهیم تا دم بکشد. در انتهای پخت روی برنج روغن یا کره داغ ریخته، برنج را درون ظرف کشیده و مرغ‌ها را روی برنج قرار می‌‌دهیم و آن را سرو می‌‌کنیم.

نکته: این پلو باید با حرارت ملایم و در زمان طولانی‌تری پخته شود تا مرغ کاملا مزه‌دار و ترش شود.

دیدگاه شما

آخرین اخبار