به گزارش شبنم ها به نقل از ایران کوک: فکر می کنید کوفته فقط همان یک نوع کوفته تبریزی است؟ نه اشتباه می کنید.به جز کوفته تبریزی نوع های دیگر کوفته در ایران وجود دارد، حتی ایتالیایی ها هم کوفته دارند. کوفته قلقلی نوعی غذا مخصوص ایتالیاست.
مواد اولیه :
طرز تهیه :
1. پیاز و سیر رو خرد میکنیم و با کمی روغن زیتون یا روغن سرخ کردنی تفت میدیم تا کمی رنگ طلایی و شفاف به خودش بگیره.
2. تخم مرغ هم زده شده را با همه مواد با هم مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدهیم و بعد به صورت قل قلی توپ های کوچک تقسیم میکنیم و گوشت های قل قلی شده را در ارد تکان میدهیم که ارد رو به خودش بگیره.
3. یه ظرف شیشه ای به اندازه انتخاب میکنیم و کمی روغن میریزیم بهتره از روغن زیتون استفاده بشه و گوشت های قل قلی شده رو در ظرف میزاریم و داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم (دمای فر 350 درجه).
4. روی گاز هم میتوان انجام داد 20 - 30 دقیقه هم زمان میبره تا کاملا پخته بشه ، بعد هم با مقداری جعفری خرد شده تزیین و سرو میکنیم.
5. این کوفته ها رو میتونید با برنج ، پاستا ، نان ، سیب زمینی سرخ کرده و ... سرو کنید.
دیدگاه شما