یک محقق طب اسلامی ایرانی گفت: خاکشیر یک داروی گیاهی ضد عفونی کننده طبیعی است و به جای مصرف آب زیاد و آنتی بیوتیکها، خانمها خاکشیر میل کنند که البته مقدار مجاز مصرف آن در طول روز 10 گرم است و نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
زردی یک بیماری صفراوی و نشاندهنده غلبه گرمی و خشکی در بدن است، مادران و نوزادانی که مبتلا به زردی هستند با مصرف برخی مواد غذایی میتوانند به رفع این عارضه کمک کنند.
تعداد کمی از ما با خاصیتهای این دانههای ریز و خوشتراش سرخرنگ آشنایی داریم. دانههایی که نهتنها برای درمان برخی بیماریها کاربرد دارند بلکه میتوانند کیفیت زندگی ما را از این رو به آن رو کنند.
در افرادی که در وعده سحر میلی به خوردن ندارند بهتر است در ابتدا، کمی سکنجبین یا شربت به مصرف کنند. خوردن خاکشیر با آب گرم هم میتواند اشتهای افراد را برای خوردن سحری افزایش دهد.
هوای داغ تابستان بسیاری از مردم را دچار گرمازدگی میکند و متخصصان طب سنتی معتقدند که مصرف شربت سکنجبین برای رهایی از گرمازدگی این روزها بسیار مفید است.
عسل و روغن حیوانی پادزهرهای خوبی هستند؛ میتوان مخلوط عسل و روغن حیوانی را روی حرارت غیرمستقیم قرار داد تا گرم و ممزوج (مخلوط شود) شوند البته بهشرط اینکه کیفیت عسل و روغن حیوانی خوب باشد.
شربت خاکشیر از پرطرفدارترین شربت ها برای رفع عطش و تشنگی است که معمولا مهمان ثابت سفره های افطار است با اشاره به خواص آن در انتها طرز تهیه این شربت را تقدیمتان می کنیم.