به گزارش شبنم همدان به نقل از ایسنا : امیرحسین کارشناس طب سنتی از همدان خسروی با بیان اینکه تخم شربتی دانههایی لعابدار است که دارای خواص فراوانی است، اظهار کرد: تخم شربتی دارای مقادیر زیادی آهن، پروتئین، پتاسیم و کلسیم است که برای بیماریهای استخوانی، تنفسی و ریوی مفید است.
وی ادامه داد: این دانههای دایرهای و سیاه رنگ اگر به صورت شربت میل شود در رفع تشنگی و عطش موثر است.
خسروی طبع تخم شربتی را معتدل و متمایل به خنک دانست و افزود: این ماده ارزشمند در درمان ناراحتیهای ریوی، ناراحتیهای گوارشی مانند ورم معده، نفخ، یبوست و سوء هاضمه بسیار تاثیرگذار است.
وی درخصوص روش و میزان مصرف تخم شربتی اظهار کرد: میتوان تخم شربتی را در آب گرم و خنک ریخته و میل کرد اما برای استفاده شربتی از آن باید در آب خنک ریخته شود.
خسروی عنوان کرد: میزان مصرف این ماده به صورت یک قاشق مرباخوری در یک لیوان آب است و ممنوعیت مصرفی برای آن وجود ندارد.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما