به گزارش شبنم همدان به نقل از فارس : علی حسینی گفت: برای درمان خشکی پوست می توان از انواع سبزیها، میوه، غلات، دانه های خوراکی و آجیل استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه سبزیها و میوههای زرد رنگ و نارنجی در طراوت پوست موثر هستند ادامه داد:سبزیهایی مانند هویج،کدو حلوایی یا میوه هایی مانند نارنگی و پرتقال،طالبی،زردآلو و لیمو از این دسته است که به دلیل داشتن بتاکاروتن که به نوعی یک آنتی بیوتیک محسوب میشود باعث شادابی پوست خواهد شد.
این متخصص طب سنتی افزود: مصرف متعادل انواع گوشت باید در برنامه غذایی گنجانده شود. روغن زیتون،سیر، پیاز و تخم مرغ بهتر است بیشتر مصرف شود چرا که گوگرد موجود در آنها باعث حفظ لطافت و جوانی پوست میشود.
وی گفت: مصرف جوانه گندم، سبوس برنج و نخود فرنگی نیز باعث دریافت ویتامین B1 و جلوگیری از خشکی پوست میشود.
حسینی میوههایی که مملو از ویتامین های A و C هستند را برای شادابی پوست موثر دانست و گفت: مصرف آبمیوههای طبیعی و شیر باعث حفظ لطافت پوست می شود.حتی مصرف آب نیز به حفظ پوست میانجامد که به این منظور مصرف حداقل 8 لیوان آب در روز توصیه می شود.
این متخصص طب سنتی با اشاره به مصرف بالای غذاهای فستفود در بین مردم تصریح کرد: مصرف بالای غذاهای سرخ شده برای پوست مناسب نیست و خوردن نوشابه، چیپس، شکلات و تنقلات بی ارزش سودی برای پوست ندارد.
حسینی گفت: بخور کردن در منزل،خواب کافی و ورزش کردن از عواملی است که باعث بازسازی و ترمیم سلول های پوستی میشود و جریان خون را در رگها افزایش میدهد.
وی در مورد علل خشکی پوست گفت: برخی بیماریها مانند تیروئید، دیابت و مصرف برخی از داروها مانند ضد حساسیتها از عوامل ایجاد خشکی پوست است.در این میان عوامل ارثی،برنامه غذایی نامناسب،قرار گرفتن پوست در معرض هوای سرد یا نور خورشید و شست و شوی زیاد بدن با صابون مخصوصاً از نوع قلیایی از دیگر عوامل است.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما