15. اسفند 1393 - 19:59   |   کد مطلب: 5155
اين کباب خوش طعم را هم مي توانيد با برنج و هم به نان ميل کنيد.
روش تهيه کباب تابه اي به سبک جدید

گوشت چرخکرده 600 الی 700 گرم
پیاز دو عدد متوسط
تخم مرغ یکعدد
نمک و فلفل و کمی روغن و کره
گوجه فرنگی

[کباب تابه ای]

طرز تهیه کباب تابه ای
 گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده ( با دنده ریز) را با کمی نمک و فلفل و  ادویه مخلوط  ورز داده و یک تخم مرغ به آن اضافه میکنیم و خوب دوباره ورز می دهیم. پیاز کباب وقتی زیاد باشد کباب نرم تر و لطیف تر خواهد بود ولی کمی شل خواد بود که تخم مرغ به آن  انسجام خواد داد و از وارفتن آن جلوگیری خواهد کرد 

کف یک ماهیتابه با ضخامت یکسان گوشت را پهن می کنیم . کمی روغن به اندازه دو قاشق روی آن می ریزیم و کمی آب ( حدود 3 قاشق ) اضافه میکنیم و روی شعله ملایم میذاریم . به محض گرم شدن ماهیتابه با یک کارد یا با لبه قاشق چوبی برش میدیم تا کباب ها از ابتدا حالت بگیره و ضمنا حرارت به تمام قسمت ها از جمله وسط گوشت برسه . درب اون را میذاریم و با حرارت ملایم اجازه میدیم ،بپزه . حدود نیم ساعت کافیه . بعد حرارت را زیاد میکنیم و اجازه میدیم آب حاصل تموم بشه و کباب به روغن بیافته  و یکطرف کباب سرخ شود . بعد طرف دیگر را با حرارت ملایم سرخ میکنیم .

نکات
گوجه فرنگی رو هم به همون ترتیب با کمی کره و روغن میذارین نرم بشه . ار فلفل سبز هم میشه استفاده کرد .

دیدگاه شما

آخرین اخبار