5. فروردين 1394 - 12:05   |   کد مطلب: 5318
درست کردن بستنی در منزل، آن قدرها هم که فکر می کنید کار سختی نیست. با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک بستنی بسیار خوشمزه را با هم ببینیم.
بستنی پسته‌ای

مواد لازم برای بستنی پسته ای:

پودر پسته                          یک فنجان

پودر شکر                           شش قاشق غذا خوری

شیر                                  یک فنجان سر پر 

تخم مرغ                            یک عدد 

خامه                                 یک بسته 250 گرمی 

وانیل                                یک چهارم قاشق چای خوری

 

همزن برقی و آسیاب برقی

با این مقدار مواد لازم به اندازه سه کاسه بستنی خوری یا 10 اسکوپ بزرگ از ”‌‌بستنی پسته ای“ خواهیم داشت.

 

 

یک بسته خامه دویست و پنجاه گرمی . حداقل 30 درصد چربی

[بستنی پسته ای]

 

 

 

شش قاشق غذا خوری پودر شکر معادل صد و بیست گرم

[بستنی پسته ای]

 

یک چهارم قاشق چای خوری وانیل خالص

[بستنی پسته ای]

 

یک فنجان سر پر شیر . معادل 140 گرم

[بستنی پسته ای]

 

یک فنجان پودر پسته . معادل 70 گرم

[بستنی پسته ای]

 

یک عدد تخم مرغ

[بستنی پسته ای]

 

طرز تهیه بستنی پسته ای :

یک بسته خامه دویست و پنجاه گرمی (حداقل 30 درصد چربی ) را دو ساعت در فریزر گذاشته، سپس آن را در یک ظرف ریخته همراه سه قاشق غذاخوری پودر شکر حدود پنج دقیقه با همزن برقی می زنیم تا خامه سفت شده و فرم بگیرد (اگر به هنگام باز کردن بسته خامه، کمی شیر کنار آن جدا شده بود ، شیر را دور بریزید تا خامه غلیظ تر شده و بهتر فرم بگیرد.)

[بستنی پسته ای] [بستنی پسته ای]

 

[بستنی پسته ای] [بستنی پسته ای]

 

 

 

یک عدد تخم مرغ را همراه سه قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل با همزن برقی می زنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود.

[بستنی پسته ای] [بستنی پسته ای]
[بستنی پسته ای] [بستنی پسته ای]

یک فنجان شیر را کم کم اضافه کرده، هم می زنیم و سپس خامه فرم گرفته را اضافه می کنیم تا مایه بستنی پسته ای آماده شود .

[بستنی پسته ای] [بستنی پسته ای]
[بستنی پسته ای]

مایه بستنی پسته ای را حدود دو ساعت در فریزر قرار می دهیم تا بستنی شروع به یخ زدن کند. سپس آن را از فریزر در آورده و با یک چنگال یا همزن دستی هم می زنیم و دوباره دو ساعت دیگر در فریزر قرار داده و بعد در آورده، هم می زنیم. این بار بستنی سفت تر خواهد شد.

[بستنی پسته ای] [بستنی پسته ای]
[بستنی پسته ای] [بستنی پسته ای]

در این مرحله یک فنجان پودر پسته (پسته آسیاب شده) اضافه کرده، هم می زنیم و برای 24 ساعت در یک ظرف در بسته در فریزرقرار می دهیم تا بستنی آماده شود. سپس آن را با قاشق مخصوص بستنی در ظرف پذیرایی می کشیم.

[بستنی پسته ای] [بستنی پسته ای]
[بستنی پسته ای] [بستنی پسته ای]

 

نوش جان

 

[بستنی پسته ای] [بستنی پسته ای]

 

مقدار کالری موجود در کل بستنی 1800کیلو کالری می باشد.

[بستنی پسته ای]

 

مقدار کالری موجود در یک اسکوپبزرگ از بستنی حدود 180کیلو کالری می باشد.

[بستنی پسته ای]

 

مقدار کالری موجود در یک کاسه بستنی خوری  حدودا 600کیلو کالری می باشد.

[بستنی پسته ای]
منبع : تبیان

دیدگاه شما

آخرین اخبار