مواد لازم :
ـ گوشت گوسفند ۵/۰ کیلو
ـ چغاله بادام ۵/۰ کیلو
ـ نعناع و جعفری سرخ شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
ـ رب گوجه فرنگی ۵/۱ قاشق
ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
ـ نمک وزردچوبه به قدر کافی
ـ گوجه فرنگی ۳ عدد
طرز تهیه :
گوشت و نعناع و جعفری سرخ شده و نمک و زرد چوبه را بپزید . چغاله بادام ها رابه دو قسمت تقسیم نموده و نیم ساعت به آ خر پخت چغاله بادام سرخ شده و رب و پیاز سرخ شده را به گوشت اضافه کنیدوگوجه فرنگی را پوست کنده و دانه های داخل آنرا جدا کنید و قسمت گوشتی گوجه فرنگی را قطعه قطعه کنید و در پنج دقیقه آخر به خورش اضافه کنید .گوجه فرنگی نباید در خورش له شود در این صورت هم مزه بهتری داردو هم خورش را زیبا میکند و ارزش غذایی آن نیز بیشتر حفظ میشود . این خورش را میتوان به روش آب پز نیز تهیه کرد .
دیدگاه شما