5. ارديبهشت 1394 - 23:59   |   کد مطلب: 5690
این خورش بسار لذیذ است و بیشتر در فصل بهار تهیه و سرو می شود
خورش,چغاله بادام,لذیذ,بهاری,

مواد لازم :

 

ـ گوشت گوسفند ۵/۰ کیلو

ـ چغاله بادام ۵/۰ کیلو

ـ نعناع و جعفری سرخ شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

ـ رب گوجه فرنگی ۵/۱ قاشق

ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

ـ نمک وزردچوبه به قدر کافی

ـ گوجه فرنگی ۳ عدد

 

طرز تهیه :

گوشت و نعناع و جعفری سرخ شده و نمک و زرد چوبه را بپزید . چغاله بادام ها رابه دو قسمت تقسیم نموده و نیم ساعت به آ خر پخت چغاله بادام سرخ شده و رب و پیاز سرخ شده را به گوشت اضافه کنیدوگوجه فرنگی را پوست کنده و دانه های داخل آنرا جدا کنید و قسمت گوشتی گوجه فرنگی را قطعه قطعه کنید و در پنج دقیقه آخر به خورش اضافه کنید .گوجه فرنگی نباید در خورش له شود در این صورت هم مزه بهتری داردو هم خورش را زیبا میکند و ارزش غذایی آن نیز بیشتر حفظ میشود . این خورش را میتوان به روش آب پز نیز تهیه کرد .

دیدگاه شما

آخرین اخبار