15. بهمن 1395 - 20:55   |   کد مطلب: 15137
خورش مسمای مرغ و آلو
آشپزی,خورش,خورش مسمای مرغ و آلو,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

 

 

 

مواد لازم

  • مرغ نیم کیلو 
  • شکر 1 قاشق
  • آلو بخارا 20 تا 25 عدد
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • زعفران حل شده 1 استکان
  • روغن به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

 

خورش مسما مرغ و آلو 

 

طرز تهیه: 

آلوها را 2 ساعت قبل از شروع به آشپزی خیس کنید.

 

پیازها را بسیار ریز و به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را در آن تفت دهید تا کمی نرم شوند. مرغ را اضافه کنید و همراه با پیاز تفت دهید. هنگامی که رنگ مرغها از خامی برگشت، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. سپس زعفران را افزوده و هم بزنید.

 

وقتی مواد خوب با مرغ آمیخته شدند، 1 و 1/2 لیوان آب جوش روی مرغ بریزید و اجازه دهید تا خوب بجوشد. آلوها را در مرغ بریزید و حرارت را بسیار کم کنید تا خورش خوب جا بیفتد. 2 یا 3 ساعت برای جا افتادن وقت لازم است. پس از این مدت دارچین و یک قاشق شکر را اضافه کنید و خورش را هم بزنید. کمی بعد زیر قابلمه را خاموش کنید.

 

نکته: این خورش به هیچ عنوان به رب گوجه فرنگی نیاز ندارد و ادویه اصلی آن زعفران و دارچین است.

 

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار