9. آذر 1394 - 12:15   |   کد مطلب: 8233
طرز تهیه خورش به
مواد لازم :
  • گوشت گوسفندي 500 گرم
  • آلو خورشي 200 گرم
  • بِه 300 گرم
  • روغن مايع 100 گرم
  • لپه 150 گرم
  • پياز سرخ‌شده يك پيمانه
  • شكر دو قاشق سوپخوري
  • رب گوجه‌فرنگي 100 گرم
  • نمك، فلفل و دارچين به ميزان لازم

روش پخت

  1. ابتدا گوشت خردكرده را خوب مي‌شوييم و با مقداري روغن مايع همراه با پياز داغ تفت مي‌دهيم،
  2. سپس لپه را داخل آن به مقدار سه دقيقه حرارت مي‌دهيم و رب و ادويه‌ را اضافه مي‌كنيم.
  3. مي‌گذاريم با حرارت ملايم پخته شود، بِه را اضافه كرده و آلوي خيس شده را نيز به مواد مي‌افزاييم تا زماني كه خوب بپزد.
  4. شكر و آبليمورا اضافه نمیوده و به مدت يك ربع آرام مي‌جوشانيم تا طعم آلو و آبليمو داخل خورش برود
  5. سپس سرو مي‌كنيم.
برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار