8. ارديبهشت 1394 - 23:46   |   کد مطلب: 5734
سس هایی که در زیر معرفی می کنیم را می توانید با چیپس میل کنید.
سس های ویژه برای چیپس خورها

سس های ویژه برای چیپس,سس های مخصوص چیپس,سس مخصوص چیپس و پنیر,سس مخصوص چیپس پنیر,سس مخصوص فیش اند چیپس,سس گواکاموله,سس گواکامول,سس گواکامولی,طرز تهیه سس گواکامول,طرز تهیه سس گواکامولی,سس نخود,سس نخود فرنگی,طرز تهیه سس نخود,سس با نخود,سس مایونز با نخود,تهیه سس نخود,انواع سس

1. سس سالسا

مواد لازم:

6 عدد گوجه فرنگی خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
2 عدد فلفل کبابی، پوست گرفته و خرد شده
نصف پیاز قرمز، ریز ریز شده
1 قاشق روغن زیتون
1 عدد لیمو
نمک و فلفل سیاه
پیازچه، گشنیز و جعفری تازه

در کاسه ای همه مواد را مخلوط کنید و 12 ساعت در یخچال بگذارید بماند تا مزه بگیرد. سپس با چیپس سرو نمایید.

[سس های ویژه برای خوره های چیپس - آکا]

2. سس نخود

مواد لازم:

2 قوطی کنسرو نخود
نیم فنجان روغن زیتون
نصف لیمو
2 قاشق جعفری خرد شده
2 حبه سیر
یک و نیم قاشق نمک
نیم قاشق روغن کنجد سیاه
نیم تا یک قاشق زیره آسیاب شده
فلفل سیاه
ربع فنجان آب
پاپریکا برای تزئین

 

در مخلوط کن همه مواد را بجز جعفری و پاپریکا مخلوط کنید و از این دو برای تزئین آن استفاده کنید. با سرعت کم مخلوط کنید تا یکنواخت شود. اگر مخلوط شما خشک است می توانید کمی روغن زیتون اضافه کنید. سپس آن را داخل ظرفی بریزید. پاپریکا رویش بپاشید و کمی روغن زیتون و جعفری بریزید. روی ظرف کیسه پلاستیکی بکشید و بگذارید در دمای اتاق بماند.

[سس های ویژه برای خوره های چیپس - آکا]

3. سس توماتیلو گواکامول

مواد لازم:

توماتیلو یا گوجه فرنگی پوست کنده
سه چهارم فنجان برگ گشنیز تازه و خرد شده
1 عدد آووکادو، پوست کنده و خرد شده
نصف پیاز، ریز ریز شده
نصف فلفل، بدون تخم و خرد شده
2 حبه سیر
آب یک لیمو
1 قاشق چایخوری زیره سیاه
1 قاشق چایخوری نمک

توماتیلو، برگ گشنیز، آووکادو، پیاز، فلفل، آب لیمو، زیره و نمک را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در ظرفی سرو کنید.

[سس های ویژه برای خوره های چیپس - آکا]

4. سس پیاز

مواد لازم:

4 قاشق روغن زیتون
2 عدد پیاز بزرگ، پوست کنده و ریز شده
نیم فنجان پنیر ریکوتای تازه
سه چهارم فنجان ماست
نیم فنجان خامه
چند قطره آب لیمو
شکر
نمک و فلفل سیاه
سبزیجات خام و چیپس

در قابلمه گودی روغن زیتون را روی حرارت بالا داغ کنید. پیازهای خرد شده و یک قاشق چایخوری نمک بریزید. پیاز را تفت دهید و گاهی بهم بزنید. 5 تا 6 دقیقه حرارت دهید تا نرم شود. حرارت را کم کنید و همچنان هم بزنید. بعد از 15 دقیقه رنگ آن عوض می شود. آن را از روی شعله بردارید تا سرد شود. با مخلوط کن، پنیر ریکوتا و ماست را مخلوطط کنید تا نرم شود. این مخلوط را داخل کاسه بریزید. خامه را اضاف کنید. پیاز سرد شده را به مخلوط بیفزایید. به کل آن آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را اضافه نمایید. سپس این مخلوط را با سبزیجات و چیپس سرو کنید.

[سس های ویژه برای خوره های چیپس - آکا]

5. سس گواکامول

مواد لازم:

3 عدد آووکادو، پوست کنده و خرد شده
1 عدد لیمو
نیم قاشق نمک
نیم قاشق زیره سیاه، آسیاب شده
نیم قاشق فلفل هندی
نصف پیاز، خرد شده
نصف فلفل، خرد شده
2 عدد گوجه فرنگی، خرد شده
1 قاشق گشنیز خرد شده
1 حبه سیر

در کاسه ای بزرگ، پوره آووکادو را با آب لیمو مخلوط کنید. نمک، زیره و فلفل هندی را به این پوره اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل، گوجه فرنگی، گشنیز و سیر خرد شده را به مخلوط بیفزایید. 1 قاشق آب لیمو بریزید و مخلوط کنید. بگذارید 1 ساعت در دمای اتاق بماند و بعد سرو کنید.

انواع سس - برترین ها

دیدگاه شما

آخرین اخبار