30. تير 1394 - 11:33   |   کد مطلب: 6567
برای داشتن مكعب‌های رنگی ژله‌ای بايد با پودرهای رنگی و متفاوت ژله درست كنيد و بعد ژله‌ها را به صورت مكعب ببريد.
 دستور پخت کیک جواهرات

 وقتي ژله درست كرديد و از آنها مقداري باقي ماند، مي‌توانيد براي روز بعد كيك جواهرات درست كنيد!

براي داشتن مكعب‌هاي رنگي ژله‌اي بايد با پودرهاي رنگي و متفاوت ژله درست كنيد و بعد ژله‌ها را به صورت مكعب ببريد. وقتي ژله درست كرديد و از آنها مقداري باقي ماند، مي‌توانيد براي روز بعد كيك جواهرات درست كنيد! مي‌توانيد از شربت كمپوت آناناس براي لايه داخلي استفاده كنيد.

مواد لازم براي لايه كيك:

پودر بادام: یک پيمانه
شكر: سه‌چهارم پيمانه
آرد: یک‌سوم پيمانه
تخم‌مرغ درشت: سه عدد
زرده تخم‌مرغ: یک عدد
سفيده تخم‌مرغ: سه عدد
پودر قند: یک‌دوم پيمانه
كره: دو قاشق سوپ‌خوری (آب شده)
رنگ خوراكي قرمز: مقداري
مواد لازم براي داخل كيك:
پودر ژلاتين: دو قاشق سو‌پ‌خوری
شربت آناناس: یک پيمانه
آب سرد: یک‌چهارم پيمانه
خامه فرم گرفته شيرين: یک و یک‌دوم پيمانه
عصاره وانيل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
ژله‌هاي مكعبي‌ رنگي:
یک و یک‌دوم پيمانه

 

چطور درست کنیم؟

1- فر را با حرارت 210 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. در سيني فر يا يك قالب كم ارتفاع مسطح (به اندازه تقريبا 30×20) دو، سه ورق كاغذ روغني پهن كنيد.

 

2- در يك كاسه پودر بادام، شكر و آرد را بريزيد. تخم‌مرغ‌ها را هم اضافه كنيد. حالا با همزن برقي مواد را هم بزنيد. بايد آنقدر مواد را هم بزنيد تا به خوبي با هم مخلوط شوند.

 

3- حالا يك زرده تخم‌مرغ را همراه رنگ خوراكي بيفزاييد و باز هم زدن را ادامه دهيد، سپس در يك كاسه ديگر سفيده تخم‌مرغ را با همزن برقي خوب هم بزنيد تا سفيد و پف‌كرده شود.

 

4- به سفيده پف‌كرده، پودر قند را هم اضافه كنيد تا يكدست و فرم‌دار شود. حالا سفيده را به مواد اوليه (مخلوط پودر بادام) اضافه كنيد و به آرامي هم بزنيد. كره آب شده را هم افزوده و خوب با مواد مخلوط كنيد.

 

5- حالا مايه كيك آماده را روي كاغذ روغني بريزيد و پهن كنيد. سيني را در فر بگذاريد و حدود 5 تا 8 دقيقه صبر كنيد تا كيك بپزد. در اين فاصله دائم كيك را نگاه كنيد. وقتي پخت، سيني را بيرون بياوريد. مواظب باشيد اين كيك سريع مي‌سوزد.

 

6- كيك آماده را از فر بيرون آورده و روي سطح آن يك‌چهارم پيمانه پودر قند بپاشيد و پخش كنيد. حالا روي آن يك تكه دستمال پارچه‌اي تميز بگذاريد.

 

7- كمي كه گذشت و كيك نرم شد، قالب كمربندي مناسب (با قطر حدود 18 سانت) روي كيك بگذاريد. با كمك آن تكه‌هايي از كيك را برش زده و در قالب بگذاريد تا كف و ديواره‌هاي قالب با كيك پوشيده شود.

 

8- حالا سراغ درست كردن لايه مياني كيك برويد. شربت آناناس را در يك شيرجوش كوچك بريزيد. پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد. كمي صبر كنيد تا پودر در شربت نرم شود، سپس شيرجوش را روي حرارت ملايم بگذاريد و دائم هم بزنيد تا ژلاتين حل شود.

 

9- بلافاصله شيرجوش را از روي حرارت ‌برداريد و آب سرد را به آن افزوده و هم بزنيد. مخلوط را به يك كاسه مناسب منتقل كنيد و كمي صبر كنيد تا خنك شود، سپس ظرف را در يخچال بگذاريد، پنج دقيقه كافي است. اين مرحله فقط براي خنك شدن مخلوط است و شربت نبايد سفت شود، بايد هنوز مايع باشد.

 

10- در يك كاسه بزرگ خامه فرم‌گرفته شيرين و عصاره وانيل را بريزيد و با همزن خوب هم بزنيد تا خامه فرم‌دار شود. حالا مخلوط شربت و ژلاتين خنك‌شده را هم به خامه بيفزاييد و حسابي هم بزنيد.

 

11- مكعب‌هاي ژله‌اي رنگارنگ را با فاصله از يكديگر در خامه بريزيد. در اين مرحله نبايد مواد را هم بزنيد چون شكل ژله‌ها به هم مي‌ريزد. فقط با تكان دادن كاسه، ژله‌ها را بيشتر در خامه فرو بريد.

 

12- اين مخلوط را به آرامي و ترجيحا با تكان دادن كاسه داخل قالب كمربندي روي كيك بريزيد. در آخر روي آن را با يك كاردك صاف كنيد. قالب را حداقل شش ساعت در يخچال بگذاريد تا سفت و آماده شود. بعد از اين مدت كيك را از قالب بيرون بياوريد و با ترافل‌هاي رنگي تزئين كنيد. كيك را برش زده و سرو كنيد.

 

اگر آلرژي داريد

درصورتي‌كه آلرژي داريد يا به‌خاطر فصل كهير مي‌زنيد يا دچار اگزما مي‌شويد، سراغ رنگ خوراكي نرويد؛ مصرف چنين ماده‌اي مي‌تواند مشكل شما را تشديد كند.

 

منبع: سیب سبز

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار