مواد لازم براي 3 نفر
مواد لازم برای تهیه سس
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را به تکه های بزرگ برش بزنید و در ظرفی در دار بریزید. ادویه ها و ماست را اضافه کرده ، در ظرف را بسته و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید.
2. در تابه ای کمی روغن بریزید. پیاز و فلفل دلمه ای را در تابه ریخته، تفت دهید. هل را با پوست به مواد اضافه کرده و سپس گوجه فرنگی ، آب لیموی تازه زیره سیاه و گشنیز را داخل تابه ریخته و خوب هم بزنید.
3. حالا حرارت را کم کنید تا جایی که آب گوجه فرنگی کم شده و به خورد مرغ برود. حرارت را خاموش کرده و مرغ ها را از داخل سس بیرون آورده و به سیخ بکشید. آنها را داخل تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنیدتا طلایی و پخته شود.
4. مرغ های پخته و سرخ شده را داخل ظرف مورد نظر گذاشته، روی آن سس گوجه مانده در تابه را بریزید. در آخر پنیر ریز شده را به آن اضافه کنید. غذا آماده سرو است.
دیدگاه شما