5. فروردين 1394 - 11:52   |   کد مطلب: 5317
صد و پنجاه گرم پنیر خامه ای را با چهار قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی ‌سه دقیقه با همزن برقی هم میزنیم...
روش تهیه دسر بیسکویتی شکلاتی

مواد لازم برای تهیه دسر بیسکویتی با شکلات

خامه سفت                             دو قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای                            یک بسته 150 گرمی
بیسکویت کاکائویی                  20 عدد
شکلات تیره                            180 گرم
پودر شکر                                 پنج قاشق غذاخوری
نسکافه                                   یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو                               یک قاشق غذاخوری
بیسکویت ساده                       20 عدد

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از «دسر بیسکویتی با شکلات» خواهیم داشت.

مواد لازم
قالب تفلون به شکل مستطیل به طول 26 سانت و همزن برقی.

[دسر بیسکویتی کره ای] [همزن برقی]

 

70 گرم خامه پاستوریزه سفت معادل 2 قاشق غذاخوری سرپر. یک قاشق غذاخوری نسکافه معادل 5 گرم.

[دسر بیسکویتی کره ای] [نسکافه]

 

 

یک بسته بیسکویت ساده پتی بور معادل 20 عدد بیسکویت یعنی صد گرم. یک بسته یسکویت کاکائویی پتی بور معادل 20 عدد بیسکویت (صد گرم).

[دسر بیسکویتی کره ای] [بیسکویت ساده]

 

 

پنج قاشق غذاخوری پودر شکر معادل 100 گرم. یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو معادل 5 گرم.

[پودر شکر] [پودر کاکائو]

 

 

یک بسته صد و پنجاه گرمی پنیر خامه‌ای. صد و هشتاد گرم شکلات تخته ای تیره معادل دو بسته شکلات 90 گرمی 60 الی 70 درصد خلوص.

[دسر بیسکویتی کره ای] [شکلات تخته ای]

 

 

 

طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات
صد و پنجاه گرم پنیر خامه ای را با چهار قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم.

[دسر]

 

170 گرم شکلات تیره را خرد کرده در یک کاسه می‌ریزیم و روی کتری در حال جوش یا در مایکروویو می‌گذاریم تا ذوب شود. سپس یک قاشق پودر کاکائو به شکلات ذوب شده اضافه کرده، هم می‌زنیم و آن را به مخلوط پنیر و شکر اضافه کرده، هم می‌زنیم.

[دسر]

 

هفتاد گرم (2 قاشق غذاخوری سرپر) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با یک قاشق غذاخوری پودر شکر و نوک قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط کرده، حدود 5 دقیقه با همزن برقی می‌زنیم تا غلیظ شده و فرم بگیرد یعنی جای پره‌های همزن از روی خامه محو نشود.

[دسر]

 

خامه فرم گرفته را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس یک قاشق پودر نسکافه را در یک قاشق آب جوش حل کرده، به مواد اخیر اضافه می‌کنیم تا مایه شکلاتی آماده شود.

[دسر]

 

یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانت قرار می‌دهیم. کمی از مایه شکلاتی را ته قالب ریخته و بیسکویت‌های ساده و کاکائویی را یکی در میان به مایه شکلاتی آغشته کرده، در قالب قرار می‌دهیم. در نهایت قالب را با مایه شکلاتی پر کرده، آن را برای 5 الی 6 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا سفت شود.

[دسر]

 

دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، پلاستیک روی آن را جدا می‌کنیم و کمی شکلات تخته‌ای روی آن رنده می‌کنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را به صورت اریب برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.

[دسر]

 

دسر بیسکویتی با شکلات آماده پذیرایی می‌باشد.
نوش جان

[دسر]

 

کالری موجود در دسر بیسکویتی با شکلات

مقدار کالری موجود در کل دسر حدوداً 3000 کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک برش (یک هشتم آن) دسر 375 کیلوکالری می‌باشد.

منبع: تبیان

 

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار