7. مهر 1395 - 15:03   |   کد مطلب: 12638
با نزدیک شدن به فصل سرما مصرف کدو حلوایی به سفره های شما رنگ خاصی می دهد.

به گزارش شبنم همدان کدو حلوایی از جمله خوراک های خاص زمستانی در شهر همدان است و زهرا یاوری یگانه یک دسر بسیار خوش طعم با کدو حلوایی برای سفره های زمستانی شما درنظر گرفته است. با سر آشپز شبنم همدان در تهیه این دسر همراه باشید

 مواد لازم برای تهیه دسر کدو حلوایی

کدو تنبل 1کیلو
شیر 1 لیتر
شکر 1 لیوان
نشاسته 2 قاشق

برای تزئین دسر:
پودر نارگیل یا فندق خرد شده

 طرز تهیه:

کدو حلوایی را برش زده و پوستش را میگیریم  در یک قابلمه  به اندازه ای آب میریزیم که روی کدو حلوایی را بگیرید . سپس شکر را اضافه کرده و میگذاریم بپزد تا کدوها خوب نرم شود . پس از پختن آن را از روی حرارت برمیداریم با بلندر پوره میکنیم .

 نشاسته را در یک ظرف مناسب ریخته و با کمی شیر مخلوط میکنیم  و روی حرارت می گذاریم و بقیه شیر  و کدو حلوایی های پوره شده را به نشاسته اضافه می کنیم  و مرتب هم میزنیم  تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته  و در کاسه های تک نفره ریخته وقتی سرد شد در یخچال قرار میدهیم  و موقع سرو دسر روی آن را با  پودر نارگیل و یا فندق خرد شده تزیین میکنیم.

دیدگاه شما

آخرین اخبار