24. ارديبهشت 1394 - 10:13   |   کد مطلب: 5908
مشاور استاندار همدان در امور بانوان:
حوزه بانوان همدان نیاز به توجه ویژه دستگاه‌ها دارد
مشاور استاندار همدان در امور بانوان گفت: امور بانوان استان برای تحقق اهداف، نیاز به توجه ویژه و همکاری دستگاه‌های مرتبط با امور بانوان در استان دارد.
حوزه بانوان همدان نیاز به توجه ویژه دستگاه‌ها دارد

به گزارش شبنم ها، مینو نیکبخت ظهر امروز در کارگروه بانوان و خانواده استان، با اشاره به برنامه‌ها و مصوبات سال گذشته در این کارگروه، اظهار کرد: سال گذشته کارهای خوبی در امور بانوان استان انجام شد که امسال نیز علاوه بر ادامه برنامه‌های سال گذشته با کیفیت بهتر، برنامه‌های جدیدی را نیز پیگیری خواهیم کرد.

وی گفت: تشکیل منظم کارگروه امور بانوان و خانواده به منظور پیگیری تشکیل خانواده و آسان‌سازی ازدواج، تحکیم خانواده، توجه ویژه به امور بانوان روستایی و عشایری، کار‌آفرینی، توانمند‌سازی و مهارت‌افزایی و ورزش، اوقات فراغت، سلامت و پیشگیری آسیب‌‌های اجتماعی برگزار می‌شود.

مشاور استاندار همدان در امور بانوان یادآور شد: امور بانوان استان برای تحقق اهداف تعیین شده نیاز به توجه ویژه و همکاری دستگاه‌های مرتبط با امور بانوان در استان دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان نیز اظهار کرد: توجه به حوزه بانوان در استان به ویژه در سال جاری باید مورد توجه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام علی دشتکی با بیان اینکه باید تشکل‎سازی منسجم قابل ملموس نیز در این حوزه صورت گیرد، ادامه داد: متأسفانه در جامعه ما دختران و پسران نسبت به مسائل همسر‌داری یا اطلاعاتی ندارند و یا اطلاعاتشان بسیار کم است.

وی با تأکید بر آموزش به زوجین بیان داشت: در خصوص زندگی مشترک و مسائل مربوط به همسرداری ضعف داریم و حتی گاهی والدین نیز اطلاعات کافی در این خصوص ندارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه باید آموزش با محتوای فرهنگی را در اولویت قرار دهیم، خواستار توجه به این مهم شد.

مشاور اجرایی و امور بانوان آموزش و پرورش همدان نیز با اشاره به اجرای دو طرح‌ در سال گذشته در این سازمان اظهار کرد: طرح تقویت شیوه‌های مهارتی و بهبود شیوه‌های بهداشت روانی دو طرح اجرایی این سازمان در سال گذشته بود که 10 میلیون تومان به آنها اختصاص یافت.

اعظم بهرامی ادامه داد: در طرح شیوه‌های بهبود بهداشت روانی که در پایه هفتم اجرا شد 585 دانش‌آموز دختر آموزش‌های لازم را در مدارس شبانه‌روزی دریافت کردند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان نیز عنوان کرد: بیان اینکه ازدواج‌های زودهنگام در روستا‌ها بیشترین آمار طلاق را به خود اختصاص داده، بسیار تأسف‌بار است.

سعید گلستانی بیان داشت: با تدوین برنامه‌ای منسجم باید کار فرهنگی در روستا‌ها برای پیشگیری از ازدواج‌های زودهنگام انجام شود تا آمار طلاق مربوط به این مسئله کاهش یابد.

مدیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی همدان نیز پیشنهاد کرد برای رونق مشاغل خانگی بازارچه‌ و غرفه‌هایی در ورودی شهر ایجاد شود تا هنگام توقف مسافران، با بازدید از این بازارچه‌ها خرید کنند.

مسعود اقلامی یادآور شد: ایجاد چنین اماکنی در ورودی شهر باعث ایجاد بازاریابی برای تولیدات داخلی و سوغات استان و فروش این محصولات خواهد شد که در توسعه مشاغل خانگی نیز موثر است.

وی با تاکید بر ایجاد بازارچه‌ها و غرفه‌ها تصریح کرد: شهرداری می‌تواند این اماکن را به صورت دائمی برای تولیدات مشاغل خانگی ایجاد کند که نقش مهمی در رونق مشاغل خانگی دارد.

رئیس جهاد کشاورزی همدان نیز با اشاره به اجرای 6 طرح ویژه بانوان بیان داشت: انتخاب آموزش و ساماندهی زنان تسهیل‌گر توسعه روستایی، توسعه و تجهیز صندوق‌های اعتبار خرد زنان روستایی، آموزش و ترویج زنان کارآفرین روستایی، تقویت نقش زنان در توسعه پایدار، کشاورزی استاندارد و امور خانواده 6 طرح اجرایی در سال گذشته بوده است.

علیرضا رنجبر‌ضرابی با بیان اینکه عمده فارغ‌التحصیلان کشاورزی زنان هستند، گفت: زنان حضور موثری در بخش کشاورزی دارند و سال گذشته نیز 70 درصد استخدامی‌ها به بانوان فارغ‌التحصیل کشاورزی اختصاص یافت.

منبع:فارس

دیدگاه شما

آخرین اخبار