21. شهريور 1395 - 20:24   |   کد مطلب: 12332
سرآشپز شبنم همدان در این آموزش با بیسکویت پتی بور که برای کودکان بی ضرر است و مقداری کمی کاکائو نوعی شکلات رولی را برای کودکان و خانواده ها در نظر گرفته است که می تواند جایگزین کاکائوهای پر ضرر بازاری گردد.
سر اشپز یگانه , آشپزی,  شبنم ها , شکلات رولی

به گزارش شبنم همدان، علاقه شدید کودکان به شکلات ها و کاکائو ها و مصرف زیاد از حد آنها می توان موجب کاهش رشد و مشکلاتی نظیر کم خونی و بیش فعالی شود. مصرف بیش از حد کاکائو به ویژه در کودکان عوارض ناگواری را در پی خواهد داشت از طرفی ممنوعیت مطلق نیز کودکان را حریص کرده و کاری افراطی به شمار می رود. از این رو سرآشپز شبنم همدان در این آموزش با بیسکویت که برای کودکان بی ضرر است و مقداری کمتری کاکائو نوعی شکلات رولی را برای کودکان و خانواده ها در نظر گرفته است. چون ماده اصلی این شکلات از بیسکویت تشکیل شده می تواند روزانه در کنار عصرانه کودکان مورد استفاده قرار گیرد

 

موادلازم برای تهیه شکلات رولی:

 

کره 100 گرم .

پودر قند نصف پیمانه .

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری .

تخم مرغ 1 عدد .

بیسکویت پتی بور 100 گرم .

ابتدا کره را در ظرف مناسبی بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود .

سپس پودر قند را به کره ذوب شده  اضافه کنید و خوب هم می بزنید .

پس از اضافه کردن پودر قند پودر کاکائو را نیز  به مخلوط  بیفزایید و روی همان حرارت ملایم خوب مخلوط کنید .

 تخم مرغ را در ظرفی جداگانه میکس کنید رنگ آن تغییر کند و کرم رنگ شود .

پس از تغییر رنگ تخم مرغ وقت افزودن آن به مخلوط شکلات است. بعد از اضافه کردن تخم مرغ 5 دقیقه شکلات را با همان حرات ملایم مرتب هم بزنید.

آخرین ماده باقیمانده بیسکویت است که باید ان به تکه های کوچکی تبدیل کنید . سپس به مخلوط شکلات بیفزایید. در این مرحله شعله را خاموش کنید.

کاغذ شیرینی پزی یا فویل آلومینیوومی را باز کرده ، مواد را روی آن ریخته و کاغذ را به صورت رول شده در آورید  و دو سمت آن را مانند شکلات بپیچید.

این شگلات بزرگ را دو ساعت در یخچال استراحت دهید  تا خودش را بگیرد . بعد از آن می توانید از یخچال خارج کرده و برش داده و در ظرف بچینید و نوش جان کنید.

 

انتهای پیام / 

دیدگاه شما

آخرین اخبار