28. بهمن 1395 - 12:37   |   کد مطلب: 15397
جامبو به پاستاهای صدفی بزرگی گفته می شود که می توانند با محتویات مختلفی پر و به صورت فینگرفود سرو شوند. جامبوی شکم پری که در اینجا از تهیه آن صحبت می شود با موادی خیلی ساده و به راحتی تهیه می شود. اگر به دنبال تجربه غذای جدیدی هستید یا می خواهید میهمانان خود را با فینگرفودهای خوشمزه هیجان زده کنید، جامبوی شکم پر گزینه ی بسیار مناسبی است.
آشپزی,جامبو,جامبو شکم پر,پاستا صدفی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک :

 

 

 

 

مواد لازم

  • جامبو 250 گرم
  • گوشت چرخ کرده 450 گرم
  • ادویه تاکو 30‌ گرم
  • رب گوجه 400 گرم
  • پنیر رنده شده 2 پیمانه
  • گوجه نگینی 1 پیمانه
  • گشنیز خردشده 1/4 پیمانه

 

جامبو (پاستا صدفی) شکم پر

 

جامبو به پاستاهای صدفی بزرگی گفته می شود که می توانند با محتویات مختلفی پر و به صورت فینگرفود سرو شوند. جامبوی شکم پری که در اینجا از تهیه آن صحبت می شود با موادی خیلی ساده و به راحتی تهیه می شود. اگر به دنبال تجربه غذای جدیدی هستید یا می خواهید میهمانان خود را با فینگرفودهای خوشمزه هیجان زده کنید، جامبوی شکم پر گزینه ی بسیار مناسبی است.

 

طرز تهیه: 

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. جامبوها را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی بپزید و خشک کنید.

 

همزمان، کف ماهیتابه ای به قطر ۳۰ سانتیمتر را چرب کنید. گوشت چرخ کرده را به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید و مرتب هم بزنید تا کاملا پخته شود و آب آن تبخیر شود. ادویه تاکو، رب گوجه فرنگی و یک پیمانه از پنیر رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که پنیر کاملاً ذوب شود.

 

 

هر یک از جامبوها را با تقریباً یک قاشق از سس گوشت تهیه شده پر کنید و آن ها را در یک ظرف شیشه ای مخصوص فر (به ابعاد تقریبی۳۰×۲۰ سانتیمتر)  بچینید. نیازی به چرب کردن ظرف نیست. سپس روی سس گوشت، کمی گوجه خرد شده و گشنیز اضافه کنید و در پایان سطح مواد را با یک پیمانه پنیر باقی مانده بپوشانید.

 

 

۱۵ تا ۲۰ دقیقه جامبوی شکم پر را در فر قرار دهید و وقتی پنیر کامل ذوب شد، آن را سرو کنیدو

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار