بورک گوشت
بورک از غذاهای معروف ترکیه ای است. بورک گوشت، لقمه ای از گوشت و سیب زمینی و جعفری است که در خمیر نازکی پیچیده شده است. بورک گوشت خیلی راحت تهیه می شود و با پخت آن در فر، غذای سالم و کم چربی خواهید داشت. البته امکان سرخ کردن بورک در روغن هم وجود دارد. بورک گوشت را می توانید به صورت لقمه های کوچک تهیه و به عنوان فینگرفود در میهمانیها سرو کنید، یا به عنوان شامی ساده و خوشمزه آن را مصرف کنید.
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید. پوست بکنید و آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند. خمیر های یوفکا را هم از فریزر خارج کنید و اگر تا به حال از آن بسته استفاده نکرده اید، شکاف کوچکی روی بسته بندی ایجاد کنید.
پیاز را داخل مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید. نمک و فلفل را هم بپاشید و مخلوط کنید. هر چند دقیقه یک بار مخلوط را هم بزنید تا زمانی که گوشت پخته شود.
در این مدت سیب زمینی ها را که خنک شده اند، رنده کنید و وقتی گوشت آماده شد سیب زمینی رنده شده را با آن مخلوط نمایید و در آخر جعفری خرد شده را به بقیه مواد اضافه کنید. مواد داخل بورک آماده شده اند (قبل از ریختن روی خمیر، صبر کنید مواد کمی خنک شوند). حال، در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شیر را به خوبی هم بزنید.
یک لایه خمیر یوفکا را که از حالت انجماد درآمده است پهن کنید و با قلم مو مخلوط تخم مرغ و شیر را روی خمیر بمالید تا خمیر مرطوب شود .
آنگاه یک لایه دیگر روی آن پهن کنید و مانند لایه اول مرطوب کنید و مقداری از مواد را در ابتدای خمیر بریزید، لبه های خمیر را کمی به داخل تا کنید تا مواد بیرون نریزد. سپس خمیر را به صورت رول بپیچید. روی خمیر از مایع تخم مرغ مالیده و در صورت تمایل کمی کنجد روی آنها بپاشید.
بورک ها را داخل فر قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود. بورک گوشت شما آماده است می توانید آن را در ظرف مورد نظرتان بچینید و تزئین کنید.
نکته: میتوانید بورک را با مواد غذایی دیگری هم پر کنید، فقط توجه داشته باشید که مواد داخل خمیر باید خنک و کم آب باشد.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما