27. بهمن 1395 - 12:22   |   کد مطلب: 15378
حلوای کدو با طعمی متفاوت و خوشمزه
آشپزی,حلوا,طرز تهیه حلوای کدو حلوایی,کدو حلوایی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک :

 

 

 

مواد لازم

  • کدو حلوایی کوچک ( حدود 4 فنجان کدو خرد شده) 1 عدد
  • شیر 1 و 1/2 فنجان
  • دانه هل 2 تا 3 عدد
  • چوب دارچین کوچک 2 یا 3 تکه
  • کره 1/4 فنجان
  • شکر 1/2 فنجان

 

حلوای کدو حلوایی

 

طرز تهیه: 

کدو حلوایی را به تکه های کوچک خرد کنید و پوست بگیرید. تکه های کدو را با شیر در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش  بیاید. دانه های هل و چوب دارچین را به کدو اضافه کنید و بپزید تا زمانی که کدو کاملا نرم شود و عطر هل و دارچین بلند شود.

 

هل و دارچین را دربیاورید. کدوی نرم شده را با چنگال یا گوشکوب برقی له کنید تا پوره نرم و یکدستی حاصل شود.

کره را در یک ماهیتابه بریزید. پوره کدو و شکر را به کره اضافه کنید. ماهیتابه را روی حرارت کم قرار دهید و مدام هم بزنید تا حلوا ته نگیرد. بهتر است از یک ماهیتابه نچسب استفاده کنید. حلوا را حرارت دهید و هم بزنید تا بافت حلوا چسبنده و متراکم شود و به اصطلاح خودش را بگیرد.

 

ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا حلوای کدو حلوایی خنک شود. سپس حلوا را به مقدار مساوی در کاغذ مخصوص بریزید و سرو کنید.

نکته: برای راحتی بیشتر و جلوگیری از ته گرفتن و سوختن حلوا بهتر است از ماهیتابه تفلون و نچسب استفاده کنید. پوره حلوا را تا زمانیکه غلیظ شود باید  مدام هم بزنید تا ته نگیرد. بجای کدو حلوایی از کدو تنبل نیز می توانید استفاده کنید.

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار