18. مهر 1395 - 10:30   |   کد مطلب: 12869
لوبیا پلو از جمله غذاهای خوش طعم و مفیدی است که طبخ آن با لوبیای تازه در فصل پاییز توصیه می شود.

سر آشپز شبنم همدان، برای آموزش امروز یک پلوی مخلوط بسیار خوش طعم و مفید را در نظر گرفته است:

لوبیاپلومجلسی(باگوشت چرخ کرده)
مواد لازم:
برنج: ۳ لیوان
لوبیا: ۳ لیوان پاک شده
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
گوجه: ۲ عدد رنده شده
رب: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، دارچین و زعفران
طرز تهیه: 
ابتدا پیازها رو تفت میدیم تا طلایی بشن بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم تا حدی که رنگ گوشت تغییر کنه بعد هم گوجه های رنده شده رو … این مواد با هم تفت میخورن تا زمانی که آب گوجه تموم بشه و بعد رب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد هم لوبیا ها اضافه میشه کمی که تفت خورد نمک، فلفل ، زعفران دم کشیده و یک لیوان آب به مواد اضافه میشه تا با شعله کم مایع لوبیا پلو جا بیفته و کم آب تر بشه.
در این فاصله برنج رو آبکش میکنیم و وقتی مایع لوبیا پلو آماده شد ته دیگ لوبیا پلو رو با سلیقه خودتون بذارین حالا یک لایه از برنج رو در قابلمه بریزین و بعد یک لایه از مواد، تا زمانی که مواد تمام بشه ، در آخر کمی پودر دارچین رو روی پلو میریزیم و اجازه میدیم با شعله ملایم پلو دم بکشه.
نکات مهم در پخت لوبیا پلو مجلسی:
۱. اضافه کردن گوجه تازه یکی از رازهای خوشمزه شدن این غذاست.
۲. ادویه غالب لوبیا پلو، دارچین هستش … میتونین بنا به سلیقه خودتون از دارچین استفاده کنین.
۳. در کنار این غذا ، سالاد شیرازی معروف رو فراموش نکنین.
۴. لوبیا پلو با گوشت مرغ هم بسیار خوشمزه ست ؛ برای این کار میتونین از سینه مرغ استفاده کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار