2. آذر 1395 - 15:25   |   کد مطلب: 13740
پاچینی یا هم کتف مرغ از قسمت های لذیذ مرغ است که طرفداران بسیاری دارد
شبنم ها , afkl ih, آشپزی, پاچینی مرغ , shabnamha.ir

سرآشپز سایت  شبنم همدان، برای این بخش پاچینی سوخاری را آموزش می دهد

پاچینی مرغ

مواد لازم:

کتف مرغ…برای هر نفر ۳ الی ۴ عدد
پیاز خرد شده
زعفران دم کرده
نمک و فلفل…..اگر خواستید تند و اسپایسی باشد از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید
آبلیمو
پودر سیر
کنجد
آرد ذرت
آرد سوخاری
کنجد
تخم مرغ
روغن

طرز تهیه:

در ابتدا کتف مرغ ها را از ساق برش بزنید ،گوشت را به سمت پایین برگردانده و گرد کنید.به عکس زیر دقت کنید.
شکلی که پیدا میکند به این صورت خواهد بود.
حالا مرغ ها را شسته و بعد ازینکه آب آنها گرفته شد آنها را در مخلوط پیاز،زعفران،آبلیمو،پودرسیر،نمک و فلفل_یا هر مایه ای که خودتان دوست دارید _برای طعم دار شدن به مدت ۴ ساعت الی یک شب بخوابانید

نکته اگر عجله دارید میتوانید این مرحله را کوتاه کرده یا حذف کنید اما در مزه آن تاثیر خواهد گذاشت.در مرحله بعدی آرد سوخاری،آرد ذرت،پنیر پارمزان و کنجد را مخلوط کرده در بشقاب پهن بریزید. از طرفی تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید. روغن را در ظرف گود_مثل شیرجوش_ریخته و داغ کنید.

کتف ها را در آرد بغلتانید.
سپس در تخم مرغ زده شده آغشته کنید
مجددا در آرد بغلتانید.
 در ظرفی که روغن داغ کرده اید با شعله کم سرخ کنید.

توصیه سر آشپز:

روغن تا روی مرغ ها را بگیرد ۰بعد ازینکه خوب سرخ شد روی توری یا دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی گرفته شود. سپس با سیب زمینی سرخ شده و به سلیقه خودتان تزیین و میل کنید.

میتوانید در مرحله اول مرغ های مزه دار شده را در آرد معمولی غلتانده و بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری خالی بغلتانید .مطمئن باشید طعم خوبی خواهد داشت.و بسیاری از مواد نیز حذف خواهد شد.
میتوانید در پودر سوخاری کمی رزماری نیز خرد کنید البته بسته به ذائقه شما دارد

ساق های مرغ را میتوانید با الومینیوم بپیچید تا خوردن  آن راحت باشد.

انتهای پیام / 

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار