19. مرداد 1396 - 20:20   |   کد مطلب: 18066
پنکیک‌های سبک همیشه صبحانه‌ی خوبی برای افراد بوده است اما این پنکیک‌ها به خاطر سبک بودن خیلی زود هضم شده و باعث گرسنگی سریع در افراد می‌گردد. بهترین راه حل برای این مشکل اضافه کردن کمی پروتئین به آن است. امروز قصد داریم پنکیک پروتئینی زنجبیلی را آموزش دهیم که علاوه بر زنجبیل دارای دارچین ، میخک و جوز هندی نیز هست. پس همراه ما باشید.
شبنم ها , afkl ih , shabnamha , shabnamha.ir , آشپزی

به گزارش شبنم ها،به نقل از آلامتو

قبل از تهیه این دستور پخت خوشمزه میتوانید با فواید زنجبیل هم آشنا شوید.

زمان آماده سازی : کمتر از 30 دقیقه

برای 3 نفر

مواد لازم :
برای مخلوط ادویه :

1 قاشق چایخوری دارچین
ا قاشق چایخوری زنجبیل زمینی
کمی میخک
کمی جوز هندی

برای پنکیک :

1 قاشق اسکوپی پودر پروتئینی آب پنیر ، وانیل و یا معادل آن
½ پیمانه ماست یونانی ساده 1 درصد
4 عدد سفیده‌ی تخم مرغ
¼ پیمانه جوی دو سر
2 قاشق غذاخوری آرد ناریگل
1 قاشق چایخوری مخلوط ادویه
½ قاشق چایخوری پکینگ پودر
2 قاشق پایخوری ملاس(شیره قند و یا شهد)
اسپری روغن آشپزی
¼ گلابی متوسط برش داده شده( دلخواه)

دستور تهیه :

1.برای اینکه مخلوط ادویه را تهیه کنید ، ابتدا دارچین ، زنجبیل، میخک و جوز هندی را در یک کاسه‌ی کوچک مخلوط نمایید. آنها را خوب به هم بزنید و سپس کنار بگذارید.

2.حالا یک کاسه‌ی متوسط بردارید و در آن پودر پروتئین ، ماست ، سفیده تخم مرغ، جو ، آرد نارگیل ، مخلوط ادویه ، پکینگ پودر و ملاس( شیره قند و یا شهد ) را بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

3.یک ظرف نچسب انتخاب نمایید و آن را با اسپری روغن چرب نمایید. سپس روی حرارات ملایم قرار دهید.

4.برای هر پنکیک تقریبا ¼ ملاقه از مواد را بردارید و در ظرف بریزید. اجازه دهید 2 الی 3 دقیقه بپزد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به خوبی سرخ شود.

5.اینکار را برای بقیه‌ی مواد تکرار کنید.

6.شما می‌توانید پنکیک خوشمزه‌ی خود را با گلابی سرو کنید.

نظرتان در مورد این دستور پخت چیست ؟ از مزه آن خوشتان آمد؟

 

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار