سر آشپز سایت شبنم ها، نوعی کیک خوش طعم و مطبوع را برای صبحانه آموزش می دهد.
طرز تهیه:
وعده غذایی صبحانه
تعداد: 10 نفر | زمان تهیه: 25 دقیقه | زمان سرد شدن: 10 دقیقه | زمان پخت: 75 دقیقه
مواد لازم:
دو پیمانه آرد کامل
1 1/4 پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری پتاسیم بیتارترات
نصف قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری جوششیرین
2/3 پیمانه کره آب شده
نصف پیمانه آب سرد
یک قاشق غذاخوری دانه قهوه فوری
یک قاشق چایخوری وانیل
3 عدد تخممرغ
60 گرم شکلات تلخ آب شده
کرم قهوه
شکلات شیری رنده شده مقداری واختیاری هست.
طرز تهیه:
1- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب را روغن چرب کنید، روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، آرد، شکر، پتاسیم بیتارترات و جوششیرین را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2- در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی و سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه هم بزنید. مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
3- در یک کاسه کوچک، آب و یک قاشق غذاخوری دانه قهوه فوری را با یکدیگر مخلوط کنید تا دانههای قهوه حل شوند. مخلوط قهوه را به همراه وانیل به مخلوط کره اضافه کنید. آنها را با سرعت پایین همزن، مخلوط کنید. سپس سرعت را متوسط کنید و یک دقیقه هم بزنید.
4- مایه کیک را درون قالب نان بریزید و به مدت 75 تا 80 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شود. برای اطمینان از چخته شدن، چنگال را در مرکز کیک فرو کنید اگر نچبسید، یعنی کیک آماده است.
5- پس از خنک شدن کیک صبحانه، آن را به همراه کرم قهوه و شکلات رنده شده تزئین و سرو کنید.
6- برای تهیه کرم قهوه نیز یک پیمانه خامه فرمگرفته، یک قاشق غذاخوری پودر قند و یک قاشق چایخوری دانه قهوه فوری نیاز دارید. همه مواد در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس آنها را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا پف کند و فرم خامه به خود بگیرد.
انتهای پیام /
دیدگاه شما