به گزارش شبنم همدان به نقل از نمناک : سرداشی یکی از غذاهای سنتی و خواص شهر همدان است که تقریبا شباهتی به برخی از غذاهای تبریز دارد. در زمان قدیم مردم همدان بعد از آماده سازی مواد این غذا آن را به سنگکی میبردند تا آن را روی تنور سنگی قرار دهد تا طبخ شود.
مواد لازم برای تهیه سرداشی
سرداشی جزو غذای محلی - همدان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سرداشی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما