15. دى 1395 - 15:57   |   کد مطلب: 14608
سیب زمینی یکی از مقوی ترین مواد غذایی است که می توان انواع غذاهای خوشمزه را با آن تهیه کرد. یکی از این غذاها، سیب زمینی آکاردئونی است.
آشپزی,سیب زمینی,سیب زمینی آکاردئونی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

به گزارش شبنم همدان به نقل از پرشین وی:

 

 

 

 

روش اول

مواد لازم

سیب زمینی تازه :3 عدد

سیر :3 حبه

ادویه سبزیجات :به مقدار لازم

نمک و فلفل :به میزان لازم

 روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری

کره :30 گرم

طرز تهیه

 فر را با حرارت 210 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .  سیب زمینی ها را شسته و خوب برس بکشید تا خاک و گل آن کامل از بین برود. یک برش کوچک در یک طرف سیب زمینی بزنید تا مسطح شود. این تکه را دور نیاندازید. برش هایی به  اندازه چند میلیمتر به طور مساوی روی سیب زمینی ایجاد کنید و تا انتها و زمانی که تیغه چاقو به چوب ها برسد، این برش را ادامه دهید، چوبها یا مدادهایی که در دو طرف سیب زمینی گذاشته اید باعث می شود برش شما تا انتهای سیب زمینی پیش نرفته و تکه ها از هم جدا نشوند. بعد از اینکه تمام طول سیب زمینی را برش زدید، کره را از داخل یخچال بیرون آورده و به قطعات خیلی کوچک با قطر کم ببرید و لابلای برش های سیب زمینی قرار دهید. سیب زمینی ها را داخل سینی فر ( کاغذ روغنی بیاندازید ) قرار دهید. ( تکه ای را که در ابتدا برای مسطح کردن یک طرف سیب زمینی بریده بودید، زیر سیب زمینی قرار دهید، قوس تکه زیرین باعث می شود هنگام پخت، لایه های سیب زمینی به زیبایی از هم باز شوند. بقیه سیب زمینی ها را به همین شکل آماده کرده و کنار بگذارید و سس روی آن را تهیه کنید. کمی نمک روی سیرها بپاشید و له کنید و در ظرف کوچکی بریزید. ادویه جات و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. و سس آماده را با برس روی سیب زمینی ها بمالید. به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم و پوست آن ها برشته شود داخل فر قرار دهید و در طول پخت سس آماده شده را ( 2 تا 3 بار ) با قلمو روی سیب زمینی ها بمالید.نکات تکمیلی در مورد سیب زمینی سیب زمینی جزو پیش غذا – اردور میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد . سیب زمینی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

روش دوم

مواد اولیه

 پودر سیر (در صورت تمایل) به مقدار لازم

نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم

 روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط 3عدد

کره ذوب شده 2قاشق غذا خوری

طرز تهیه

فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه. سیب زمینی ها روشسته و پوست می گیریم. اگه میخواید سیب زمینی رو با پوست درست کنیم خوب سطح سیب زمینی رو برس کشیده تا خوب تمیز شوند باید سیب زمینی رو طوری برش بزنید که تا انتها نره و برشها از هم جدا نشوند. کل سیب زمینی رو برشهای نازک بزنید. ضخامت هم دست خودتونه ولی بهتره که نازک باشه تا هم زودتر پخته بشه هم طعم دار تر بشن. کره رو که ذوب کردید با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر مخلوط کنید.پس سیب زمینی ها رو در ظرف مناسب فر قرار بدید و نصف مخلوط روغن و کره رو با برس به همه جای سیب زمینی ها بکشید.سیب زمینی ها رو بذارید تو فر تا به مدت نیم ساعت بپزند. بعد از این نیم ساعت میبینید که لایه ها دارن از هم باز میشن. ظرف رو از فر در بیارید و باقیمونده ی مخلوط کره و روغن رو با برس روی سیب زمینی و بین لایه ها بریزید.اگه لایه ها از هم باز نشدن خودتون باز کنید و روغن رو همه جایش بکشید.دوباره در فر قرار می دهیم تا حدود ۳۰-۴۰ دقیقه دیگه هم بپزند. باید روشون برشته بشه و توشون کاملاًَ بپزه.میتونید بعد از پخت کاملشون در صورت تمایل روشون پنیر بریزید و ۵ دقیقه در فر بذارید تا پنیر آب شود.

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار