22. دى 1395 - 12:35   |   کد مطلب: 14739
کباب ترکی غذایی پرطرفدار است و علاقه مندان زیادی به خود اختصاص داده است می خواهیم روش تهیه آن را در ادامه مطلب به شما توضیح دهیم طعم و مزه آن بی نظیر و فوق العاده خواهد بود
آشپزی,آموزش آشپزی,کباب ترکی,کباب ترکی خانگی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

به گزارش شبنم همدان به نقل از سیمرغ :

 

 

 

طرز تهیه کباب ترکی

کباب ترکی های معروف پاتوق خیلی از فست فود خورهای حرفه ای است. اما به هرحال وقتی این غذا را از بیرون تهیه کنیم، نمی توانیم در مورد مواد تشکیل دهنده اش خیالمان راحت باشد. به همین دلیل طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم که خودتان آن را درست کنید.

مواد اولیه کباب ترکی خانگی

گوشت فیله گوساله : 2 تکه
گوشت فیله مرغ : 4 تا 5 تکه
قارچ : 300 گرم
فلفل دلمه ای : 1 عدد
نمک وفلفل : به میزان لازم
سیر : 2 تا 3 حبه
پیاز بزرگ : 1 عدد
سیب زمینی متوسط : 2 عدد
روغن : به میزان لازم

 

طرز تهیه کباب ترکی خانگی

ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید. 
سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید.
گوشت گوساله و مرغ را به ورقه‌های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده و سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنید و به گوشت‌های ورقه‌ای و سرخ شده بیفزایید.
قبل از سرخ کردن قارچ، یک قاشق آب‌لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ‌آن تیره نشود.
در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید.
در ظرف را ببندید و از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعم‌دار شوند.
سیب‌زمینی را خلال و کمی آب‌پز کنید. دقت کنید نیمه‌پز شده باشد. 
سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.
غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب‌زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید.

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار