28. دى 1395 - 12:56   |   کد مطلب: 14840
امروز طرز تهیه ته چین کباب تابه ای را برای علاقمندان تهیه کرده ایم . این ته چین در عین خوشمزگی بسیار زیبا بوده و گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانهایتان است. با هفت گنج در ادامه همراه شوید…
آشپزی,کباب تابه ای,ته چین کباب تابه ای,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

به گزارش شبنم همدان به نقل از آکاایران:

 

 

 

 

مواد لازم:

 

  • گوشت چرخ کرده …..۴۰۰گرم
  • گوجه فرنگی …………۲ عدد متوسط
  • پیاز……………………..۱عدد متوسط
  • برنج ……………………۳ پیمانه
  • زرده تخم مرغ……….۳عدد
  • ماست………………….۱ لیوان
  • زعفران ………………..به مقدار دلخواه
  • روغن مایع…………….به میزان لازم
  • نمک و فلفل قرمز و سماق

 

طرز تهیه:

 پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.

گوشت را با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید.

پس از اینکه کاملا گوشت را ورز دادید اجازه دهید به مدت یک ربع بماند.

سپس برنج را آبکش کرده و با زرده تخم مرغ، ماست، زعفران، روغن، نمک و فلفل مخلوط کنید.

ته قالب را چرب کنید.

گوشت و گوجه فرنگی را به شکل دلخواه در آورده و ته قالب بچینید.

روی انها مخلوط برنج را اضافه کنید و روی قالب را با فویل بپوشانید و به مدت یک ساعت در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید تا بپزد.

سپس از فر خارج کرده، فویل را بردارید و مجددا برای چند دقیقه در فر قرار دهید و سپس از قالب جدا کرده و سرو کنید.

نکات:

اگر قالب ندارید میتوانید مواد را در ماهیتابه ریخته و به همین روش تهیه کنید.

قالب های سلیکونی تا ۲۰۰ درجه گرما راتحمل میکنند.

 

انتهای پیام/ص

آشپزی,کباب تابه ای,ته چین کباب تابه ای,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih
آشپزی,کباب تابه ای,ته چین کباب تابه ای,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

دیدگاه شما

آخرین اخبار