2. بهمن 1395 - 12:12   |   کد مطلب: 14901
دستور پخت آبگوشت قورمه سبزی
آشپزی,آبگوشت,آبگوشت قورمه سبزی,غذای سنتی همدان,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

 

 

مواد لازم

  • سبزی قورمه 250 گرم
  • گوشت گوسفند نیم کیلو
  • لوبیا قرمز 1 لیوان
  • لیمو عمانی 4 عدد
  • پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • ماست ساده پرچرب
  • زردچوبه، فلفل و نمک

 

آبگوشت قرمه سبزی همدان

 

طرز تهیه: 

گوشت را در یک تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربی هایش کمی سرخ کنید. گوشت را همراه با سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده و نمک و زردچوبه و فلفل درون زودپز برزید و با تقریبا 11 لیوان آب اجازه دهید تا بپزند.

 

لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون بیاورید. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و تکه تکه کنید. لیمو عمانی و سیب زمینی را داخل گوشت بریزید و روی حرارت ملایم و متوسط قرار دهید تا کمی پخته شود.

 

پس از پختن مواد، پس از جوش آخر،  2 عدد تخم مرغ را جداگانه بشکنید و در غذا مخلوط کنید و هم بزنید. آبگوشت را با ماست سرو کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار