12. بهمن 1395 - 12:36   |   کد مطلب: 15075
با روش تهیه دسر تیرامیسو در خدمت شما هستیم.
آشپزی,آموزش,طرز تهیه دسر,دسر تیرامیسو,طرز تهیه تیرامیسو,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

 

 

 

مواد لازم

  • ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 2 لیوان
  • پودر شکر 1/2 لیوان
  • قهوه اماده سرد 2 لیوان
  • خامه زده شده 2 لیوان
  • بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار لازم
  • پودر کاکائو به مقدار لازم

  

 دسر تیرامیسو

  

 

 

طرز تهیه : 

شکر و پنیر ماسکارپونه را مخلوط کنید و برای 1 دقیقه هم بزنید سپس خامه و 1 لیوان قهوه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست  شوند.

 

 

 

کف قالب مستطیل شکلی را با کاغذ روغنی یا المینیوم بپوشانید ، 1 لیوان قهوه سرد را داخل بشقاب بریزید و به نوبت بیسکوییت های لیدی فینگر را داخل آن بزنید و کف قالب بچینید ( سریع داخل قهوه بزنید و خارج کنید تا بیسکوییت ها له نشوند ).

 

 

نصف مخلوط خامه ای را روی بیسکوئیت ها بریزید و سطح آن صاف کنید ، مجدد مقداری بیسکوییت را در قهوه سرد بزنید و روی لایه خامه ای قرار دهید ، بقیه مخلوط خامه ای را روی بیسکوییت ها ریخته و سطح ان را صاف کنید سپس روی آن پودر کاکائو یا نسکافه بپاشید و به مدت 3-6 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

 

برای سرو کردن تیرامیسو را پس از خارج کردن از یخچال به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

 

نکته : میتوانید بجای استفاده از بیسکوییت لیدی فینگر از بیسکوییت های نرم یا کیک اسفنجی استفاده کنید.

 

 

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار