16. بهمن 1395 - 12:40   |   کد مطلب: 15148
روش پخت یک ته چین بسیار خوشمزه و مجلسی
 آشپزی,آموزش,طرز تهیه ته چین,ته چین بادمجان و قارچ,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

 

 

 

مواد لازم

  • برنج 3 پیمانه 
  • زعفران سائیده شده  1 قاشق چایخوری
  • قارچ 150 گرم
  • بادمجان 3 عدد
  • زرده تخم مرغ 3 عدد 
  • ماست 1 لیوان
  • آبلیمو 1 قاشق
  • روغن مایع 1/2 لیوان
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • نمک  1/2 قاشق چایخوری

  

ته چین بادمجان و قارچ

  

طرز تهیه:

 بادمجانها را پوست بگیرید و آنها را حلقه حلقه کنید. روغن را در تابه بریزید و آنها را سرخ کنید. قارچ ها را نیز خوب بشوئید و بصورت لایه لایه خرد کنید. در تابه دیگری آنها را با کمی روغن سرخ کنید و برای خوش طعم شدن آن 1 قاشق آبلیمو اضافه کنید. بادمجان و قارچ سرخ شده را کنار بگذارید.

 

 برنج را بجوشانید و آن را زنده آبکش کنید. در یک کاسه زرده های تخم مرغ را با نمک و زعفران خوب با همزن مخلوط کنید، سپس ماست را اضافه کنید. روغن مایع را درون مخلوط بریزید و 1/3 از برنج آبکش شده را در مایه ته چین بریزید.

 

قابلمه نچسبی را حاضر کنید. مایه ته چین را در کف آن بریزید و آن را با قاشق صاف کنید. بادمجانهای سرخ شده را روی مایه ته چین بچینید. نصف برنج سفید را روی بادمجانها بریزید و این بار قارچهای سرخ شده را روی مواد قابلمه بریزید. برنج سفید باقی مانده را اضافه کنید و با پشت قاشق خوب آن را صاف کنید.

 

قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و هنگامی که صدای روغن به گوش رسید، حرارت را روی کمترین حالت قرار و اجازه دهید تا ته چین 40 دقیقه دم بکشد. برای تزئین این ته چین بسیار خوشمزه می توانید از زرشک و خلال بادام استفاده و نوش جان کنید!

 

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار