18. بهمن 1395 - 12:36   |   کد مطلب: 15194
حلوای لبو یکی از انواع حلواست که با رنگ قرمز خوشرنگ و طعم خوبی که دارد برای میهمانی و مجالس بسیار مناسب است. طرز تهیه این حلوا تقریبا مشابه سایر حلواهاست و براحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید.
آشپزی,حلوای لبو,لبو,طرز تهیه حلوای لبو,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

 

 

 

مواد لازم

  • پوره لبو 1 فنجان
  • آرد 1 فنجان
  • شکر 1 فنجان
  • آب 1 فنجان
  • روغن کرمانشاهی 1/4 فنجان
  • پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
  • کشمش و بادام هندی خرد شده( اختیاری)

 

حلوای لبو

 

طرز تهیه:

 ابتدا لبو را بپزید و پوره کنید. سپس با شکر، آب و پودر هل مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر آب شود. ماهیتابه را روی حرارت کم قرار دهید. آرد را دوبار الک کنید و داخل ماهیتابه بریزید. مدام هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ بدهد. در این نوع حلوا نیازی نیست رنگ آرد بیش از حد تیره شود.

 
 
 
روغن کرمانشاهی را به آرد اضافه کنید و هم بزنید. سپس شربت را به حلوا اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. حلوا را حدود 3 دقیقه مرتب هم بزنید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
 
 
 
کشمش و بادام خرد شده را به حلوای لبو اضافه کنید و 2-3 دقیقه دیگر هم بزنید تا حلوا به اصطلاح خودش را بگیرد و آماده شود. حلوای خوشرنگ لبو را  داخل ظرف مناسب بریزید و نوش جان کنید.
 
 

انتهای پیام/ص 

دیدگاه شما

آخرین اخبار